"Manekenke" se otimaju oko Đorđa

Devojke u Kući Velikog brat imaju zadatak da se "otimaju" za Đorđevu pažnju. Samo jedna od njih imaće čast da na bokserskom meču nosi brojeve * Obračun Radašina i Đorđa biće održan u petak u ponoć, a ostali ukućani su dobili prateća zaduženja.

Karlo će suditi na meču, Manuel je glavni trener, Admir promoter, a Enis sparing partner i maser.
U skladu sa zadatkom, i uz Đorđevu pomoć, odabrale su sebi i manekenska imena, pa je Kristina sada Naomi, Danica Petra, Tanja je Kim, Dragica je Iris, Jovana je Tila, a nova ukućanka Mira sebi je odabrala ime Nađa.
Od Velikog Brata stigli su i provokativni kostimi za "manekenke", pa su ih devojke međusobno podelile i počele da se presvlače. Najviše problema imala je Dragica, koja je više puta ponovila da se ne ponosi svojim izgledom, jer su joj svi kostimi bili mali. Jovani se naročito dopao drečavo roze kostim, pa je celog popodneva šetala u njemu i ogledala se, na radost muških ukućana.
Pošto su se skockale, našminkale i obule štikle, devojke su spopale Đoleta, mazile ga i pazile. Videlo se da Banjalučaninu itekako prija pažnja šest devojaka, koje su se umiljavale oko njega.
"Ispuniću vam svaku želju", rekao je Đole, a "manekenke" su odmah ispostavile listu zahteva. Dragica će tako dobiti liposukciju u najskupljoj klinici, Mira će snimati filmove sa holivudskim zvezdama... Najzanimljiviji poklon od "sponzora" dobiće Kiki, odnosno Naomi.
"Tebi ću pokloniti deset litara silikona, pa ih ti rasporedi gde misliš da su ti najpotrebniji", velikodušno je rekao bokser Đorđe.
Izvor: Mondo

Коментари