Marko i Sandra: Ima neka tajna veza...

Jeste sa Marko distancirao u prethodna 24 časa, i jeste Big Mami rekao da ima devojku van Farme i da se "Sandra primila na njega" i da ona "flertuje sa njim", ali...

Na izmaku slavske večere, Marko i Sandra su ostali u trpezariji i ćaskali su o svemu i svačemu. Najviše o prinčevima i princezama. "Izgledaš kao princeza", rekao joj je Marko, a Sandra mu odgovorila: "Kao princeza, ali nigde nema princa. Ovde su sve žabe".
Ipak, jedna "žaba" ima šansu da se pretvori u princa.
Kada su ostali ukućani zaspali Marko se približio Sandri koja je ležala. Nešto su šaputali, a njegova ruka je bila ispod jorgana...Sandri je bilo milo, a onda su se držali za ruke...
Inače, novi gazda Farme, novinar Sale izabrao je za ženskog slugu Big Mamu, a Nigor ga je iznenadio kada se dobrovoljno javio da bude njegov drugi sluga.
Sale je, mimo očekivanja, odlučio da ne izabere Maju sa kojom je imao žestoku svađu prošle nedelje i nije želeo da joj vrati za nedelju kada je ona bila Gazda, a ona njega tada izabrala za slugu.
"Maja...neće biti sluga, iako su svi očekivali drugačije. Njoj dugujem izvinjenje za neke reči koje su pogodile i druge ljude", rekao je Sale.
Za Big Mamu se opredelio kako bi joj pomogao da napusti Farmu, jer oseća da ona to želi, a onda ga je Nigor iznenadio.
"Otkako je Toma otišao sa Farme a ja sam preuzeo brigu oko svinja i shvatio sam da me pali miris đubriva...", nasmejao je Nigor sve prisutne.
Sale je bio zatečen, jer je "pikirao" nekog drugog...
Izvor: Mondo

Коментари