Marko se skinuo u gaće zbog Majinih provokacija

Dok je tekao normalan razgovor o dešavanjima na farmi, Maja je našla povod da opet počne priču o Markovoj muškosti, i to omalovažavajući ga. Na kraju joj je provokacija uspela, zato što je on ustao i, skinuvši trenerku, stajao u gaćama pred ostalim ukućanima, ne bi li na "najprimereniji mogući način" dokazao da Maja nije u pravu.

Nakon ove male egzibicije, pažnju ukućana je zaokupila raprava između Bebi Dol i gazdarice. Cakana joj je napomenula da mora da smanji piće i da ga ne konzumira kada pije lekove, što je ovu veoma razljutilo. Nakon sastanka, na kome je pokrenuta tema veoma neprijatna za Bebi Dol, nastavila se svađa između nje i Cakane. Bebi smeta to što je ispalo kao da jedino ona od svih farmera pije. Ona zatim, vrativši se na zamerku sa sastanka, objašnjava Cakani kako ova ne treba da se meša u njena posla i da joj daje savete oko toga šta će konzumirati uz alkohol, jer ne zna o kakvim se lekovima radi.
Njih dve opet ulaze u sukob, a prikljušuje se i Marina, koja, iako nije dobro čula o čemu se radi, ipak zauzima čvrst stav u celoj raspravi. Maja je predveče prepričavala Topalku još jedan interesantan period svog života i avanture kroz koje tada prošla. Ona priča je kako je sa šesnaest godina, dok je bila osmom razredu, bila silno zaljubljena u jednog momka, devet godina starijeg od nje.
On je tada otišao u Bremen i ona se odlučila da pođe za njim, pošto joj je dojadilo da komuniciraju samo preko telefona. Kako kaže, ubedila je svog profesora šaha da sakupi pare za put i krene sa njom, zato što se bojala da ide sama autostopom i sve to samo da bi svog dragog u Nemačkoj zatekla sa drugom ženom. Na kraju je, po njenoj priči, morao kući da je vrati interpol, pošto joj je otac posumnjao da je u inostranstvu, što je i prijavio policiji.
(Izvor: Svet)

Коментари