Na Farmu se vraca jedan od bivsih

Mondo portal je u izvorima u produkciji šoua Farma saznao da će neko od bivših farmera dobiti novu šansu, ali za sada nije poznato ko će to biti.

Sa Farme je do sada izašlo ili izbačeno 11 takmičara. S obzirom na pravila šoua, ne treba očekivati da će se na Farmu vratiti neko od troje takmičara koji su sa nje svojevoljno izašli - Ana Nikolić, Saša Đani Ćurčić ili Nikola Hadži Nikolić.
Ko bi mogao da se vrati?
Tijana Dapčević je po izlasku rekla da joj je mnogo nedostajao njen sinčić, tako da je malo verovatno da je ona ta. Tomi "Panteru" Jovanoviću posle 50 dana sve je dojadilo i bio je srećan kada je izašao, a ni Olji Crnogorac nije bila tužna kada ja izašla. Štaviše, rekla je da joj uopšte neće nedostajati "kravopoison 5", kako je nazvala miris u štali u kojoj je jednu nedelju provela kao sluga.
Izbor je sužen na voditeljku Pinka BiH Tanju Đurović, Zorana Radojkovića-Pileta, kome je teško pao izlazak, rekavši da se pokazalo da se "rad ne isplati", potom na bivšu misicu Slavicu Tripunović-Dajanu i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića.

Коментари