Ogovaranja na Farmi

Ako postoji nešto što je dobro obeležilo dan, onda su to definitivno ogovaranja. Farmeri su svaki slobodan trenutak koristili da ogovaraju nekog ukućanina koji im nije simpatičan, a nisu štedeli ni one koji su im bliski.

Pričalo se dosta o sledećem izbacivanju i farmerima koji bi mogli da budu nominovani i izbačeni. Sale je sa Nigorom pričao o Maji i tome kako je nekome ujutru izjavila kako namerno lupa štiklama. Sale je kasnije pričao i sa Piletom, opet o Maji.

Ovaj put su pričali o njenom ponašanju uopšte, o tome kako je "isfolirana". Međutim, Saletov stav prema njoj ga ipak nije sprečio da se sa njome pozdravi kao sa najboljim prijateljem, kada im se ona pridružila. Marko i Sandra, zajedno, u seniku - scena koja polako postaje sasvim uobičajena. I čini se da su, kako vreme odmiče, sve slobodniji i slobodniji. Oni pričaju, šale se, i čačkaju jedno drugo, Sandra ga zadirkuje zbog toga što joj dosađuje i šali se kako se zaljubila u njega...

Bliskost između Topalka i Maje, koja je nastala dok su snimali seriju, iz dana u dan poprima sve veće razmere. Ovaj poslednji događaj nema nikakve veze sa serijom i scenarijom, ali bi mogao da bude uvod u nešto što podseća na seriju i njihove uloge u njoj. Naime, Topalko se odvažio da ode kod Maje, u prostoriju gde spavaju sluge, i da legne zajedno sa njom u krevet.

Ona je iznenađena njegovim postpukom, iako ga je sama zvala da dođe da spava kod nje. Ona se tada izvinjava svom dečku i Topalkovoj ženi. Nakon ogovaranja Marine, oni su zaspali. Budi ih Đuro svojim dolaskom i tada počinju diskusiju o ženama i njhovoj naravi. Đuro, pripit, počinje da pljuje žene, a i Topalko iznosi neke svoje teorije u vezi sa tom temom. Objašnjava na koji našin funkcioniše ženski mozak, kaže kako žena mora da ćuti dok muškarac priča...Kasnije Maja priznaje Topalku da ga je zvala kod sebe samo da bi "babetine" napravila ljubomornim i on tada odlazi ljut zbog saznanja da je postao deo Majine igre.
Izvor: Svet

Коментари