Đorđe umesto u skupštinu, ušao u Velikog brata

Đorđe Đurđević iz Banjaluke, stanar kuce Velikog brata, kako „Alo!“ saznaje, umalo je postao poslanik u skupštini grada.

Naime, ovaj momak je na lokalnim izborima u Republici Srpskoj dobio čak 612 glasova, više nego bilo koji nezavisni kandidat u istoriji, ali je ipak ostao bez mandata. Da li ga je razočaranje zbog neuspeha navelo da se prijavi u rijaliti šou ili su u pitanju neki drugi motivi saznaće se po njegovom izlasku. Ono što se zasad zna po priči njegovog prijatelja je da se nimalo ne uklapa u princip „hleba bez motike“, koji je postao sinonim za rijaliti programe.
Đorđe od srednje škole ne uzima novac od roditelja, radio je na građevini, u vulkanizerskoj radnji, selio banke, radio u garderobama klubova... Sedam dana je kopao kanale, pa deset sedeo u nemačkom Bundestagu. Atipičan je pripadnik NVO kome nije stalo samo do dnevnica i putovanja - kaže njegov prijatelj i dodaje da je Đorđe svojevremeno bio vođa studentskih protesta i sedeo na ulici pred kordonima milicije. Da li će mu godine fizikalisanja pomoći u boks meču sa Radašinom saznaćemo u petak u ponoć.
Izvor: Alo!

Коментари