Otpisani u Velikom bratu

Radiša Miljkovića ima predlog za novi nedeljni zadatak. A to je snimanje “Otpisanih”! On je rekao Manuelu da će “Velikom Bratu” predložiti snimanje filma nalik kultnoj televizijskoj seriji, ali se nije izjasnio da li bi više voleo da glumi Tihog ili Prleta.

Da li ćemo u kući “Velikog Brata”, posle “Romea i Julije” i čuvenog boks meča, uskoro gledati i borbu između Nemaca i partizana, odlučiće “Veliki Brat”, a s obzirom na to da je Radiši već ispunio jednu želju, možda će to uraditi i sada.

ZBLIŽAVANJE
U PRILOG priči da je poslednjih dana izuzetno ljubomorna na Miru, koja obigrava oko Manuela i Đorđa, govori i korak na koji se mlada Makedonka odlučila u petak kasno uveče. Kada je Mira ušla u sobu, Kiki je brže-bolje uskočila u Manuelov krevet i počela da ga ljubi. Tako su, ubrzo, i zaspali zajedno. Očigledno da Kiki na sve načine pokušava da “objasni” novoj ukućanki da je Piroćanac njena lovina.

U PONEDELJAK IZBACIVANJE
POSLE tri nedelje, u ponedeljak će kuću “Velikog Brata” napustiti jedan stanar. Dvoje sa najmanje glasova publike naći će se na milost i nemilost ostalih ukućana, a ko će spakovati kofere, saznaćemo u ponedeljak.

Коментари