Pile opet izbacen, slucaj Majine štikle

Zoran Radojković Pile izbačen je sa Farme. Mala, grlata Nišlijka Maja Nikolić, sa jednom štiklicom manje, ostaje na Farmi!

Prvi put od kako je počela Farma glasovi publike su bili izjednačeni tako da je "test znanja" konačno presudio ko ostaje na imanju nakon okršaja, a to je...Maja Nikolić.
Pile se radovao povratku na Farmu. Neposredno nakon što je napustio imanje prvi put, nezadovoljno je komentarisao da se na seoskom imanju ne ceni rad već gluma i netrpeljivost, ali i da bi se vrlo rado vratio među "saborce" . Želja mu se i ostvarila kada je jedne večeri ušetao za "povratnikom" Tomom na Farmu. Ipak, Piletova sreća je trajala tek nedelju dana.
Veče kada je saznao da će provesti noć u izolaciji, Pile je izjavio da "nema šanse u duelu pored Maje", dame koju je jednom proglasio za Gazdaricu...i bio je u pravu.
Kako bilo Maja, sve njene skupocene bunde i štiklice (minus jedne koju je neko isekao) i dalje su igri živaca za premiju od 100.000 evra.

"Cakana je time što me je nominovala za slugu pokazala da sam joj konkurencija, a shvatila sam da sam konkurencija i svima koji su glasali za mene da odem u duel“, rekla je Maja pred ulazak u Arenu. "Njima je svima stalo da osvoje nagradu, a meni da sa Farme izađem čistog obraza. Žao mi je Pileta, ali volela bih da se vratim jer vidim da me ne vole, a ja imam još sedam pari cipela sa štiklicama".

Pokušavala je Maja poslednje nedelje da isprovocira (kao što radi svake nedelje) nekog od farmera kako bi se našao sa njom u duelu, odnosno troboju, kao što joj je pošlo za rukom kada ju je Cakana gurnula ili Sale gađao sveskom. Ovog puta je mislila da će to biti Marina ("koja je pokazala svoje pravo lice") ili Sandra ("koja broji do dva"). Ipak, dočekao ju je spremni Pile, što se nije pokazalo kao težak zadatak za nju.

Ipak, Pile je makar tu jednu nedelju na imanju u blizini Barajeva proveo na interesantan način.
Ovog puta Pileta na Farmi nisu sačekali teški fizički radovi "na i oko kuće", već samo malo kreativnosti. Prvi zadatak bio je šou "Talentovan", drugi "Nemo’ da lažeš bre", sledeći, malo emotivniji, bio je šou program "Sve za kardio - ništa bez emocije", emisije u kojoj davno rastavljeni članovi "porodice" dobijaju drugu šansu.
Tako je Sale posle 30 godina sreo svog oca Tomu, poznatijeg kao Puma, gastarbajtera iz Nemačke, Viktorija je srela svog sina (Nigora) kojeg je kada imao 14 godina gađala sekirom u glavu, a sam Pile (vlasnik hotela na „rivijeri“) uspeo je da spoji par koji je stalno letovao u njegovom hotelu (Tomu i Marinu).

"Gostovali" su farmeri i kod "Lee Kiš" (Bebi Dol) u njenoj emisiji, a onda su na izložbi organizovanoj u Areni, pokazali i svoju umetničku stranu - prikazane su rukotvorine od gline, koje su prema Nigorovim rečima podsećale na domaći zadatak iz "prvih razreda osnovne škole", portreti farmera i slika Farme - delo Topalka, Nigora i izbačenog Pileta.

Nedelja na Farmi nikada nije bila toliko burna i zanimljiva. Svađale su se Bebi Dol "fatamorgana" i Sandra oko čišćenja, optuživali su se međusobno oko vazda interesantne teme higijene poljskog wc-a, aIi momenat koji je bio najsmešniji jeste trenutak kada je Maja krenula da obuje svoje zelene čizmice, sa visokom potpeticom, i shvatila da jedna štiklica nedostaje! Prvi osumnjičeni bio je Sale, koji je već pretio testerisanjem Majine obuće.
Sale je, iako navodno nije kriv, prihvatio odgovornost za neslanu šalu na vanrednom sastanku domaćinstva, i uz obećanje da će Maji kupiti isti par čizmica kad izađe sa imanja, "istraga je zaključena".
Kraj Farme se bliži. Šta misli većina farmera o Maji, tačnije farmerki, dobro je poznato. A, šta misle pojedini muškarci rekao je Toma Panters nikome drugom do Topalku, Majinom najboljem drugu koji je sa njom čak prespavao jednu noć u štali.
"Ne brinem ja za Maju, ona je hiper inteligentna žena", rekao je Topalko Tomi. "Ona je i hiper đubre Topalko", rekao je Toma. "Sačekaj malo i videćeš" . Do sledeće subote...
Izvor: Mondo

Коментари

Анониман каже…
tomo je prevrtljiva osoba kada je bio ispao sa farme pojedine zene (nacelu sa cakanom) nazivao je svakakvim imenima a narocito cakanu sad joj se uliziva ja bi voljela viditi dali bi se on branio da mu svi pocmu postavljati smicalice kao maji svi su oni isti i sve bi radili za pare a najvise se cudim tko drzi marinu tamo nasi nebi ostali ni 5 minuta u hrv. da su onakvi kao ona sada se vidi kakvi su i to da idemo gledati kad pjeva ili sl. bruka
Анониман каже…
Cakana je zavadila sve na farmi i sada izigrava nevinasce.Marina je uzas vredja Topalka a njena karijera sa 2 pesme poznate u 5o godina.A dvolicni Sale, pljuje pa lize najodvratnija ljudska osobina.Bebi je u pravu sala sa Majinom stiklom bi bila sala da su je svi organizovali,ali sada kad se stvar uozbiljila Sale izmislja nacine kako da opravda to sto je verovatno on uradio.Marina je na sve sprmna zbog para.Maja luckasta ali joj treba odati priznanje na upornosti,stvarno su se skoro svi urotili protiv nje.Babe su stvarno ljubomorne.