Radiša ljut na Karla, devojke na Mirjanu

Plavokosa medicinska sestra zamerila se cimerkama jer je izabrana da bude promoter bokserskog meča.

Pošto su Đorđeve "manekenke" danima pokušavale da se izbore za titulu najlepše ukućanke koja će nositi broj tokom okršaja sa Radišom, odluka je pala na muške stanare Kuće.
Oni su pojedinačno u ispovedaonici govorili koju ukućanku bi voleli da vide u ulozi promotera. Najviše glasova dobila je nova ukućanka Mirjana.
Ostale devojke su bile vidno razočarane. Jovana je prva čestitala Mirjani, ali je kasnije mrmljala kako je sigurna da je "njen Đorđe" glasao upravo za novu ukućanku, i rekla Kristini kako je "završila sa njim".
"Neću više da budem zaljubljena u njega", zaključila je starleta iz Kraljeva.
U međuvremenu je došlo do nezgode tokom priprema za boks meč. Sudija Karlo i bokseri bili su u dnevnoj sobi, gde su pokušavali da isceniraju koškanje. Dok su Đorđe i Radiša nasrtali jedan na drugoga, frizer iz Beograda je pokušavao da ih razdvoji, ali je slučajno jače odgurnuo Radišu, koji je pao na kadu i posekao nogu.
"Namerno si me gurnuo", razbesneo se Radiša, iako je Karlo bio sasvim iznenađen i pravdao se da je cela nezgoda bila slučajna. Pošto Radiša nije odustajao, umešao se Arsa koji ga je odveo u drugi deo Kuće, kako bi ga smirio.
Meč Đorđe-Radiša održaće se u petak u ponoć.

Коментари