Svađa Manuela i Arse

Pale teške reči između Vladimira i Manuela * Blizanci "Kikiriki", odnosno Kristina i Đorđe, pozvani su u ispovedaonicu po novi zadatak.

Kao da im nije bilo dovoljno teško da žive zajedno i po jednom rukom prave posudice od gline, sada će njihova snalažljivost biti stavljena na novi test.
Zadatak je prolazak kroz poligon spretnosti, a akcenat je na timskom radu, pošto parovi moraju da funkcionišu kao jedno telo da bi savladali prepreke.
Blizanci moraju skokom da sa vratila skinu predmet koji odgovara njihovom kostimu, i donesu ga do cilja. Zatim se provlače ispod mreže, preskaču zid i prolaze kroz gume. Naravno, levi blizanac mora obema nogama da stane samo i isključivo u levu gumu, a desni u desnu.
Posle napornih zadataka, ukućani su odmarali u dnevnoj sobi, gde su pričali o prethodnim "stanarima", odnosno Miliću Vukašinoviću i Eri Ojdaniću, koji su učestvovali u VIP izdanju Velikog Brata.
Manuel i Arsa su se u šali koškali i udarali. Pošto su udarci vremenom postali jači, i nekontrolisani, Manuel je rukom zakačio Vladimirovu omiljenu narukvicu i pokidao je.
"Alo, majmune, pazi šta radiš", razbesneo se Arsa.
Manuel je bio vrlo pomirljiv, a očigledno je bilo da je narukvicu pokidao slučajno, pa je pokušao da se izvini Arsi.
"Idi ti sada pocepaj nešto što meni mnogo znači", bio je "velikodušan" Piroćanac. Njihovi blizanci Admir i Jovana su, ni krivi ni dužni, bili u centru svađe. (Mondo)

Коментари