Tajni zadaci na Farmi

Bez sumnje će predstojeća nedelja, u kojoj ce gazda farme biti Toma Panters, biti jedna od zanimljivijih...

I to ne samo zbog Tominog temperamenta, proslave njegovog rođendana koja će biti obeležena, prema njegovoj želji "pidžama partijem i pevanjem u sebi", već i zbog toga što je Marku i Saletu dosadila kuknjava pojedinih dama na imanju pa su krenuli sa učenjem "drevne veštine pravljenja sira"...
Da bude interesantno, pobrinula se i Zadruga koja je pojedinim farmerima dala tajne zadatke.
Sandra će dobiti priliku da se osveti Marku za njegovu igru zavođenja, pa tako ima zadatak da ga ignoriše, ne bi li ga napravila ljubomornim ili makar izmamila nekavu reakciju, Gazda Toma od Cakane mora da ukrade pet stvari, a Niggor da maže farmere pastom za zube.
Niggor se prvi prihvatio izvršavanja zadatka, i to veoma uspešno. Kada su farmeri zaspali, Niggor je svoje saborce uspešno iznazao kaladontom, ali se kao tvr orah pokazao Toma koji se probudio u trenutku kada je Niggor krenuo da ga maže. Njegov zadatak je propao, a rezultat ostalih, kao i imena sluga, biće poznati večeras.
Kako je "nekome" na Farmi pošlo za rukom da pretesteriše, a potom i "napravi" potpeticu na, sada već legendarnim čizmicama Maje Nikolić, Sale je odlučio da "tek sad počne šou program".
Prvi "tajni zadatak farmera", nezavisno od Zadruge, biće sakrivanje svog alkohola koji se nalazi u kući.
"Koje štiklice, ove nedelje će tek da bude ludilo! Sakriću svu rakiju koja se nalazi u kući, pa da vidimo ko će kako da reaguje", rekao je Sale.

Коментари