Tanja Jovančević izbacena iz kuce Velikog brata

Kuca Velikog brata ostala je bez jos jedne ukucanke. Televizijski gledaoci su najmanje glasova od svih stanara Kuce dali Kristini i Tatjani, izmedju kojih su ostali ukucani odlucili da iz Kuce "isele" Tanju (Manuel, Radisa i Djordje su bili za to da Tatjana ostane u Kuci). Posle ovoga, u Kuci su ostale jos samo tri zenske osobe.

Malo je nedostajalo da samo nedelju dana posle izbacivanja Makedonke Violete, njenim stopama krene i sestra bliznakinja Kristina, ali su ukućani, većinom glasova, odlučili da izbace Tanju.
Iznenadio je Enis, jedan od blizanaca iz Živinica, koji se sa Tanjom zbližio toliko da su se jedne noći grlili i ljubili, koji je ipak glasao da ona izađe iz kuće.
Ni Manuelova odluka nije bila ništa manje iznenađujuća. Sa Kristinom se prethodnih dana "guškao" (grlio), ljubio, mazio, ali je on rekao da bi voleo da izađe Kristina. Zašto? Pa, "da se ne bi zaljubio u kući", odgovorio je on Velikom Bratu u ispovedaonici.
Ostali ukućani su rekli da su im obe ukućanke drage, osim Jovane i Karla koji su "iz topa" odgovorili: "Treba da izađe Tanja".
Karlo je "ocrnio" Tanju. "Ona je dvolična, namazana i beskrupulozna. I, naravno, želim da ostane Kristina", glasao je Karlo za svoju "svastiku".
Tanja nije bila previše iznenađena i pogođena odlukom ukućana. Kada je izašla iz Kuće, u kojoj je provela 49 dana, našalila se na svoj račun: "Ušla sam u kuću kao cica, izlazim kao veštica! Puk'o mi je zub".
Potom se obratila ukućanima: "Manuele, kako smo se dogovorili? Hrabro do kraja! Svima želim puno, puno sreće".
O odnosu sa Enisom rekla je da je bilo slučajno. "Beše davno...šalim se. To je slučajno ispalo, nije bilo ništa...Kad je ušao bio mi je simpatičan. Stvarno se slučajno desilo. Kad se završio zadatak 'Triler' mi smo svi popadali na zemlju i izljubili se".
Tanja je dodala da je nije iznenadilo to što je Enis glasao za nju. "Ništa me više ne iznenađuje", rekla je Tanja.

Коментари