Topalko muva Marijanu!

Milan Topalović Topalko bacio je oko na novu farmerku Marijanu Grgić! Folk pevač, koji je u rijaliti-šouu „Farma" uspeo da osvoji simpatije Marine Perazić i Sandre Obradović, počeo je da se udvara i aktuelnoj mis Vojvodine, pise "Press"

Maja Nikolić, koja zbog svoje uloge u seriji sve više vremena provodi sa Topalkom, ubeđivala je pevača da se „nabacuje" Marijani da bi Sandru učinio ljubomornom. On se u početku protivio toj ideji, ali je kasnije, na Majino insistiranje, ipak prihvatao igru i počeo da deli komplimente Marijani.
- Vredni farmer je pridošloj manekenki objašnjavao kako da obavlja seoske poslove. Videlo se da misica nije imuna na Topalkove poglede. Ako se njihovo druženje nastavi, Topalko će lako osvojiti srce mlade manekenke. Vrlo je moguće da on samo želi da se osveti Sandri koja ga je izneverila. Naime, iako je sa njim provodila najviše vremena, Sandra je priznala da joj se na „Farmi" najviše dopada Marko Đurovski, što je Topalka veoma povredilo - tvrdi izvor Pressa, koji je dobro upućen u zbivanja na Pinkovom seoskom imanju.

Коментари