U Velikom bratu umalo tuča zbog žabe

Veliki Brat je odlučio da maglu i dosadu rastera novim zadatkom. Ukućani su se uputili u bezimenu sobu, gde su zatekli gomilu neobičnih predmeta, i "merač zadatka" na kojem se strelica kreće od "pali" do "prošli"!

Među stvarima u sobi nalazili su se monocikl, periodni sistem elemenata, katanci, plastična kadica sa jabukama, žvake, klikeri, seno, jaja, plišane igračke...
Ukućani su bukvalno bili zaprepašćeni, jer im Veliki Brat nije dao nikakvu instrukciju za rešavanje zagonetki, ali im je postavio vremenski rok od četiri sata, inače je zadatak propao.
Svako se latio rešavanja onako kako je mislio da je najbolje. Kiki je odvajala žumanca od belanaca, Karlo i Đorđe tražili su iglu u plastu sena, Enis pokušavao da vozi monocikl... Najviše ih je zbunilo to što se strelica na meraču izgleda nasumično kretala od "pali" do "prošli", bez obzira na to šta su oni u tom trenutku radili.
Najuporniji u pokušajima rešavanja bio je Arsa, koji je "mrtav ozbiljan" stavio bokserske rukavice, i tako pokušavao da razdvoji žvake i klikere u zdeli.
Veliki Brat ih je na kraju objasnio da su se uzalud maltretirali, jer je trebalo samo da uđu u bezimenu sobu i izađu iz nje, da bi zadatak bio uspešan.
Pošto su prošli, velikodušni VB dozvolio im je da odaberu i zadrže jedan predmet iz bezimene sobe! Jovana i Dragica su odmah vrisnule i potrčale, a ostali su ih začuđeno gledali. Plavuše su se odmah uhvatile za plišanu igračku žabe, ali je Jovana bila brža.
Temperamentna Dragica ju je najpre molila da joj pokloni žabu, zatim se razbesnela. Igračka se pretvorila u plačku, pošto su devojke počele da se otimaju oko žabe, a Dragica je izgrebala starletu iz Kraljeva po rukama.
Posle su se ponovo "zakačile", i Dragica je Jovanu nazvala lažovom.
"Nisam te izgrebala, lažeš, nemoj da si mi se ikada više obratila", siktala je Dragica, koja je zatim demonstrativno zagrlila žabu i pričala joj kako se nada da će dvoje ukućana večeras ispasti.
Izvor: Mondo

Коментари