Cakana izbacena sa Farme

Pretposlednje veceri trajanja, Farmu je napustila Cakana. Mada je prema poslednjim istrazivanjima bila, posle Topalka i Nigora, medju favoritima za pobednika, Cakana ipak nece docekati finale u sredu, a ovakvu odluku najteze je primila - Viktorija!

Najveće iznenađenje od početka Farme dogodilo se samo dan pre superfinala - iz rijaliti-šoua ispala je Cakana, koja je važila za jednog od favorita za pobedu!
Folk pevačica Dragica Radosavljević-Cakana treći je finalista, posle Tome i Bebi, koja je ispala pre velikog finala, što je šokiralo većinu farmera, pa čak i voditelje šoua. Ipak, tako su gledaoci hteli.
Kada je saznala da Cakana ispada sa Farme, Viktorija je iz besa počela da baca stvari po kući, ceh su platili jedan poslužavnik i jedna stolica.
"Ovde niko nije mogao da nađe ni šibicu, ni hleb, ni toalet papir bez nje!", rezignirano je govorila Viktorija.
Cakana je odmah po izlasku priznala da je iznenađena.
"Nisam imala neki poseban motiv da učestvujem u šou, već je ovo za mene bio veliki izazov. Zaista mi nije bitna nagrada, kad uđete tako negde, u neku takmičarku emisiju, imate želju da se takmičite, a posebno ja kao bivši sportista".
"Svojim zalaganjem radom, poštenim odnosom prema drugima, mislim da sam zaslužila da budem u superfinalu, ali i ovo je velika stvar i da tako kažem uspeh. Za ova tri meseca ponašala sam se kao u svojoj kući, radila sam, čak i one stvari koje u kući ne radim", rekla je ona.
Cakana je odbacila tvrdnju da je bila vođa "kuhinjskog klana", u kojem su bile Viktorija i Big Mama, odnosno Marina, kada je Big Mama ispala.
"Ako tri žene mogu da budu klan onda je to stvarno smešno", prokomentarisala je pevačica.
Najteže joj je bilo prvih 15-ak dana, jer je trebalo navići se na poljski wc, na kupatilo, na to što treba spavati u istoj sobi sa 14 nepoznatih ljudi.
Za više od 90 dana trajanja rijaliti-šoua normalno je da među ljudima dođe i do svađa. Ni Cakana nije uspela da ih zaobiđe. Najviše se "džapala" sa Majom, ali i sa Bebi Dol, u finišu i sa Tomom.
"Gledaoci su mogli da vide sve to i naše donose. Maja je imala mali milion incidenata i nemam razloga da o tome pričam kad se sve to videlo", kratko je odgovorila Cakana.
Cakana će ostati upamćena i po zaista mladalačkom duhu, što je pokazala tokom tradicionalnih zabava ponedeljkom uveče, ali i po sjajnoj imitaciji Bebi Dol, kao po glumačkoj roli u hit-seriji "Između ljubavi i mržnje".

O onima koji su ostali u superfinalu?
"Za mene je ovo veliko iznenađenje i razočaranje. Ne volim neradnike i ljude koji su aljkavi...I dosta sam rekla", završila je Cakana.

Za 100.000 evra konkurišu: Milan Topalović-Topalko, Igor Lazić-Nigor, Marko Đurovski, Sandra Obradović, Maja Nikolić i Snežana Mišković-Viktorija.
Njih šestoro ostaju sami u kući, jer su stari farmeri - Đura, Sale, Big Mama, Marina i Marijana ove večeri napustili imanje. Novinar Sale je sa sobom poveo čudesnog mačka Proku, a za sredu uveče donosi nove cipele Maji sa štiklicama, naravno.
(Mondo)

Коментари