Farma - Finalni obracun Niggora i Topalka

Večeras ćemo videti ko je pobednik Farme i ko novac nosi kući - Niggor, Maja Nikolić, Topalko, Sandra Obradović, Cakana, Viktorija i Marko Đurovski. Sudeći po anketi na sajtu „Blica”, najbliži pobedi su Niggor i Topalko.

Niggor je ova tri meseca na farmi obeležio zabavom, izbegavanjem svađa, te seoskim poslovima koje je veoma uspešno obavljao, ali i navodnom aferom u senu sa manekenkom Sandrom Obradović.
Topalko se istakao kao ženskaroš kojeg smo za ova tri meseca videli kako se mazi sa Marinom Perazić, te kako spava sa misicom Sandrom i na kraju kako mu Maja Nikolić obećava da će da mu rodi sina. Maja se na farmi definitivno istakla svađama. Sa svima se svađala, bila je glavna u prepirkama, sve je zadirkivala, a na kraju su joj čak zbog provokacija žene odsekle štiklu sa čizme. U svađama su osim Maje prednjačile Viktorija, Cakana, Marina i Big Mama. U ljubavi je prednjačila Sandra koja se tokom svog boravka „zbližila” sa Topalkom, Niggorom, a na kraju sa Markom.
Na osnovu ponašanja farmera, gledaoci i bivši farmeri, izabrali su svoje favorite. Nekadašnjim najpoznatijim seljacima je, kao i našim čitaocima, Niggor glavni favorit za pobedu. Zoranu Radojkoviću Piletu je Niggor odavno prirastao za srce.
- Moj favorit je Niggor. Mi smo dugogodišnji prijatelji, zajedno smo odlazili na neke tezge - kaže Pile, dok Slavica Tripunović Dajana, misli da Niggor treba da pobedi jer je bio najnormalniji u „Farmi”.
- Niggor nikada nije ogovarao niti pravio skandale, originalan je i ume da zabavi, da privuče pažnju - kaže Dajana, dok je Svetlani Tanasić najveći favorit Topalko. Bivša učesnica Olja Crnogorac kao pobednike vidi Niggora ili Topalka, Aleksandru Jovanoviću su omiljeni Niggor i Marko, a Bošku Ničiću je glavni favorit definitvno Niggor.
(Mondo)

Коментари