Farma - veliko finale!

U završnici takmičenja, koje je zakazano za sredu veče, boriće se šest finalista - na svakih pola sata sa „Farme" će biti izbačen po jedan takmičar dok ne proglase pobednika. Finalna emisija, koju će voditi Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, počinje u 20 sati.

Imanje u Barajevu u utorak napušta jos jedan finalista i pet bivših farmera koji su u nedelju vraćeni u šou. Izvor Pressa blizak produkciji otkriva detalje finala.
- Farmeri koji su se vratili u šou nemaju pravo da se bore za nagradu i „Farmu" će napustiti večeras.
Ostao je još samo jedan dan do proglašenja pobednika, koji će dobiti nagradu vrednu 100.000 evra! Sve je isplanirano do tančina - u studiju će biti priređen pravi spektakl, u kome učestvuju svi farmeri i porodice finalista.
Sudeći prema broju glasova, najveći favoriti za pobedu su Milan Topalović Topalko, Igor Lazić i Dragica Radosavljević Cakana.

Коментари

Анониман каже…
TOPALKO TREBA DA POBEDI.
Анониман каже…
mislim da treba da pobedi Topalko, ako vec biramo najboljeg farmera. najzalije bi mi bilo da pobedi Sandra zato sto nije pokazala nista kao farmer. Svaka cast na mladost i lepotu. Za to treba da se takmici u nekom drugom sou. Ciljna grupa koja glasa je upravo mladi.