Finalisti Velikog brata!

U finalu Velikog brata boriće se Enis, Arsa, Karlo, Jovana, Đorđe i Manuel * Danica i Radiša se oprostili od Kuće * Veliko finale u sredu u 20 časova



Veliki Brat priredio je ukućanima "zvrčku" u vidu obrnutog izbacivanja. Mislili su da će njih petoro večeras napustiti Kuću, dok će dvoje ostati u finalu, ali zapravo šestoro "izbačenih" nije otišlo na intervju sa Marijanom Mićić, već u luksuznu sobu sa natpisom "Čestitamo finalisti"!
Voditeljka Marijana najavila je "dinamično" polufinalno veče, i odmah na početku saopštila poslednjem blizancu u Kući Enisu da spakuje kofere.
U luksuznoj sobi mu se za nekoliko minuta pridružio i Arsa, pa su finalisti "udarili" po vinu, zavalili se u jastuke i pevali "kad nemiri budu dio nas, kada nam kucne zadnji čas"...
Treći prozvani finalista bio je Karlo, ali ukućani su već naslutili da nešto nije u redu.
"Ovo je neka fora, sigurno. Nemoguće da će biti izbačeno petoro", odmah je Jovana "nanjušila", a složio se i Đorđe - "ako je ovo ispadanje, vrlo je čudno".
Enis i Karlo su prepoznali da je soba za finaliste ista prostorija u kojoj su se svojevremeno krili, tokom svojih tajnih zadataka.
"Toliko puta sam izlazio i vraćao se, pretvoriću se u Mikija", prokomentarisao je Karlo.
Momcima se u tajnoj sobi pridružila i "najkraća suknja Kuće VB" Jovana, koja je vikala "znala sam, znala sam" i nazdravljala sa ostalim finalistima.
Danica je prva stvarno izbačena, jer je imala najmanje glasova publike, ali najviše pitanja, naročito što se tiče scena sa Arsom u bazenu.
"Vi ste videli šta ste videli u bazenu! Vladimir nije moj izbor i nije moj dečko", kratko i misteriozno je rekla Danica.
Ekipi u sobi za finaliste pridružio se i Đorđe, dok su u Kući ostali Manuel i Radiša, koji su tremu prekraćivali bratskim zagrljajima i pesmom.
Marijana je najavila da poslednji izlazi Radiša, a Manuelu je bukvalno pozlilo! Piroćanac je verovatno pomislio da je večeras bilo iznenadno finale, i da je kao jedini preostali ukućanin pobedio! Teško je disao, jedva stajao na nogama, tresao se... Radiša se takođe ponadao da je u finalu, pa se vidno razočarao uprkos tome što je dobio poljubac od Marijane.
"Znao sam da ima neka je*ada"...

Коментари