Karlo zaprosio Viki

Vikend u kući “Velikog Brata” obeležio je ponovni susret Karla i Violete. Pošto je frizer uspešno obavio tajni zadatak (ukrao narukvicu koju je Dragica dobila od Jelene Karleuše), “Veliki Brat” je odlučio da mu ispuni jednu od tri želje.

Frizer je poželeo da se ujutru probudi pored Violete, a jedino što je “Veliki Brat” mogao da uradi jeste da mu upriliči kratak susret s lepom Makedonkom. Dok je Karlo sedeo u ispovedaonici zatvorenih očiju, posle nekoliko trenutaka ušla je Violeta, a kada su se ugledali, odmah su se jedno drugom bacili u zagrljaj. Karlo je u jednom trenutku zaprosio Violetu, a pošto je ona zbunjeno gledala u njega i smekšala se, on je kleknuo i ponovo je upitao: “Je l’ hoćeš da se udaš za mene?” Violeta je neprestano ponavljala da ga voli, izbegavajući direktan odgovor, a zatim su se rastali uz poljubac. Karlo je posle toga izašao u dvorište, ali nije mogao da sakrije uzbuđenje, radost i nevericu.
Frizer je u nedelju ustao među prvima i, vidno raspoložen, pevušio dok je
kuvao kafu, komentarišući da napolju sve divno miriše. Za razliku od frizera, Vladimir i Danica u nedelju su celo pre podne proveli zagrljeni u krevetu, a njihov dug jutarnji razgovor pod jorganom povremeno je prekidan milovanjem i poljupcima.

IZBACIVANjE
TREĆI serijal “Velikog Brata” završava se u sredu, a popularni rijaliti šou u ponedeljak uveče će napustiti ukućanin s najmanjm brojem glasova publike, dok se u utorak uveče očekuje još jedno izbacivanje iz kuće u Košutnjaku.

Коментари