Marko Đurovski se pomirio sa devojkom!

Finalista rijaliti-šoua „Farma" Marko Đurovski pomirio se sa devojkom Marijom! Kako Press saznaje, Marko je odmah posle velikog finala pozvao svoju dragu, za koju su mediji tvrdili da ga je ostavila zbog njegovog prisnog odnosa sa misicom Sandrom. Oni su se u četvrtak posle podne sreli u jednom prestoničkom kafiću, gde su nekoliko sati razgovarali.

- Marku je teško palo kada je video da Marija nije došla u studio u Šimanovce da ga sačeka po izlasku sa „Farme" - navodi izvor Pressa blizak pevaču, i dodaje:
- Đurovski je svoju majku, koja ga je sačekala u studiju, prvo pitao za devojku, jer je puno voli i stalo mu je da ta veza opstane. On je smatrao da će Marija razumeti njegovo ponašanje u šouu i iznenadio se što ga nije sačekala. Njih dvoje su se te večeri čuli telefonom, a sutradan su se sreli u jednom kafiću na Crvenom krstu, gde su dugo razgovarali o svemu. Odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, ali Marku će biti potrebno još vremena da u potpunosti povrati poverenje svoje devojke - zaključuje sagovornik Pressa.

Коментари