Milan Topalović-Topalko pobednik Farme!

Tacno u ponoc, posle 94 dana, prva srpska TV Farma dobila je pobednika. To je Milan Topalović-Topalko, koji je u finalu, zahvaljujuci glasovima TV gledalaca, pobedio Igora Lazić-Nigora. Obojica finalista sa imanja u Barajevu prebaceni su do studija helikopterom (sto je za njih sigurno bilo neocekivano iskustvo), gde je pobednik i dobitnik 100.000 evra i zvanicno proglasen.

Pobednik prve Farme je Zvezda Granda Milan Topalović Topalko!
Pre tri meseca 17 domaćih selebritija zamenilo je svoj lagodan život za spavanje u zajedničkoj spavaćoj sobi, kuvanje na "smederevcu", posete poljskom WC-u, a sve to zbog "nešto slave" i vredne novčane nagrade od 100.000 evra. U toj trci najistrajniji je bio Topalko!
Pevaču koji je uspeo da "zavede" skoro sve dame na Farmi, pobedu su uz himnu Farme čestitale kolege "seljaci" i supruga koju je kada je uzeo ček na 100.000 evra prgrlio i rekao: "Sada me sigurno neće ostaviti!"
Topalko je ranije izjavio da će, ukoliko osvoji nagradu, sve pare uložiti u svoj novi CD, onakav "kakav bio on voleo".
Spektakularnu završnicu prve sezone rijalitija - ulazak finalista Nigora i Topalka u helikopter sa šampanjcem u ruci, kajmakom i hlebom u ustima i komentarima: "Nemoj brate brzo, muka mi je", na kratko je prekinula vest da je Snežana Mišković Viktorija nakon izlaska sa Farme doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je, na sreću, prošla bez povreda.
nekoliko minuta pre nego što je proglašen pobednik, poslednji superfinalisti su otkrili da im je svejedno koji će od njih uzeti premiju od 100.000 evra. "Uvek sam govorio da je Nigor moj favorit, volim ga i biće mi drago ako pobedi", iskren je bio Topalko. Isto je mislio i Nigor. "Radovaću se njegovoj pobedi, volim ga, neki su nas čak i povezivali, ali on je oženjen...".
Kada su sleteli ispred studija u Šimanovcima, prvo što su uradili bilo je da poljube zemlju, a onda izgrle sve fotoreportere koji su ih nestrpljivo očekivali.
U superfinale prve Farme ušlo je šestoro "najizdržljivijih" - Marko Đurovski, Viktorija, Maja Nikolić, Sandra Obradović, Igor Lazić i Milan Topalović, a osim proglašenja pobednika, publika je nestrpljivo čekala i da se verenik malene Nišlijke pojavi u studiju, klekne i od nje, treći put, napravi "poštenu ženu". Ali, Jan je imao druge planove...
Ipak, nije sve bilo izgubljeno kada su producenti iznenadili "superfinaliste - gubitnike" i uručili im novčane nagrade - nagradu od 5.000 evra dobila je Viktorija, 10.000 evra otišlo je u ruke Maje Nikolić, kao i čizmice od novinara Saleta koje je odmah odlučila da "šalje dalje" jer su braon, dok je Sandra Obradović kući otišla bogatija za 20.000 evra. Drugoplasirani Nigor osvojio je "utešnih" 50.000.
Kako bilo, prva Farma je nakon 94 dana gotova. Kroz nju su prošli Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica,Olja Crnogorac, Svetlana Tanasić, Igor Lazić Niggor, Nikola Hadži Nikolić iz benda 357, Maja Nikolić, Saša Đani Ćurčić, Slavica Tripunović Dajana, Srđan Radojković Pile, Marina Perazić, Snežana Mišković Viktorija, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, Dragica Radosavljević Cakana, Aleksandar Jovanović, Toma Panters, Ana Nikolić, Tanja Đurović, Dragana Šarić - Bebi Dol, Sandra Obradović, Marko Đurovski,Tijana Dapčević i naravno, sam pobednik.

Коментари