Enis Mujabašić pobedjuje u Velikom bratu?!

Najviše glasova uoči novogodišnjeg finala ima Enis Mujabašić, za koga masovno glasaju gledaoci iz BiH, pise Press i podseca da je na isti način u „Operaciji Trijumf" pobedio Adnan Babajić

Enis Mujabašić najbliži je pobedi u rijaliti-šouu „Veliki brat"! U poslednjih nekoliko nedelja Enis je pri vrhu liste omiljenih ukućana po glasovima publike koji, doduše, najviše pristižu iz Bosne i Hercegovine. Sa ciljem da 100.000 evra stigne u BiH, u susednoj državi trenutno se organizuje kampanja za trijumf njihovog predstavnika u popularnom šouu, čije je finale zakazano za 30. decembar.
Živinice, odakle je Enis, oblepljene su posterima sa njegovom slikom i brojem telefona za glasanje. Glasačko telo iz BiH je veoma jako, pa istorija vrlo lako može da se ponovi - prošle godine u rijalitiju „Operacija Trijumf" trijumfovao je Adnan Babajić, samo zahvaljujući glasovima iz susedne države.
- Moj brat ima velike simpatije gledalaca šou-programa „Veliki brat", ali njegova pobeda najviše će zavisiti od nas. Ako budemo orni kao za Adnana Babajića u „Operaciji Trijumf", moglo bi lako da se desi da novac stigne u Živinice - rekao je Admir, Enisov brat blizanac koji je nedavno izbačen iz šoua.
Press otkriva da je kampanja veoma uspešna, jer je Enis uspeo da postane ozbiljan favorit za pobedu iako je nekoliko puta bio pred izbacivanjem iz šoua.TV
- Po našem gradu postavljene su Enisove poster-slike, sa brojem telefona na koji možemo dati podršku i doneti pobedu našem Enisu Mujabašiću. Konkurencija je jaka i neizvesna, pa je svaki glas dobro došao - kaže izvor Pressa koji živi u Živinicima.
Kampanji za Enisovu pobedu pridružili su se i članovi Stonoteniskog kluba „Živnice 94", u kojem igraju blizanci Enis i Admir. Oni neumorno šalju poruke da bi pomogli članu svog kluba da osvoji nagradu. Ako Enis trijumfuje, navodno će im donacijom za naredno prvenstvo zahvaliti za sve što su učinili za njega. (Press)

Коментари