Nigor: Izlečio sam se na „Farmi"!

Crnogorski muzičar Igor Lazić Nigor svojim cimerima na „Farmi" otkrio je da se izlečio tokom boravka na najpopularnijem seoskom imanju u Srbiji, prenosi Press

- Analize su pokazale da sam se izlečio. To mi je najvažnije na „Farmi" - rekao je Nigor.
Muzičar je pre pola godine uspešno operisao tumor hipofize, posle čega mu je prepisana određena terapija, a sugerisano mu je da se pridržava i posebnih uslova života. Nigor je pristao da učestvuje na „Farmi" upravo zbog čistog vazduha i seoskog ambijenta u kom se šou snima.
Izvor Pressa blizak produkciji otkriva da je muzičar tokom rijalitija konstantno pod nadzorom lekara i da mu je medicinska pomoć pružana kad god mu je bila potrebna. On potvrđuje da je Nigorovo zdravstveno stanje stabilizovano.
- Nigor se sada oseća dobro. Prema mišljenju lekara, koji su ga nedavno pregledali, boravak na „Farmi" mu je veoma prijao. On je tokom šoua tri puta primio koktel injekciju, a četvrtu će dobiti dan nakon finala. Iako i dalje ima glavobolje, zdravstveno stanje mu se normalizovalo. Ipak, moraće da nastavi da prima terapiju - zaključuje izvor Pressa.
Nikola Hadži Nikolić, frontmen grupe „357", po izlasku sa „Farme" otkrio je da samo jedna injekcija koju Nigor mora da prima košta oko 1.000 evra.
Izvor: Press

Коментари

Анониман каже…
Niggor zasluzuje pobedu 100% najbolji je !!!!!!