Pozdravi od Radašinove žene

Ponovo je uključen televizor u Kući Velikog Brata - ne kako bi stanari slušali šta Dragica priča o njima, već da bi ih pozdravili porodica i prijatelji.

Nedelju dana nakon što su organizatori uključili plazmu i iznervirali sve stanare, a od Dragicinog života, bar na nedelju dana, napravili pakao, ukućanima je u subotu uveče ponovo rečeno da sednu u dnevnu sobu ispred televizora i "zavire u spoljni svet".
Voditeljka emisije "Veliki Brat - veliki mozak" pozdravila je stanare, a onda im pustila snimke njihovih najmilijih koji ih pozdravljaju, opisuju, ogovaraju i hvale...
Prednjačila je Arsina baba koja je pričala o svom unuku sve dok se ovom nisu krenule suze od smeha, a onda su na red došle i one prave, "krokodilske". Đorđe se jedva suzdržavao da ne "zarida" kada je video svoje najbolje prijatelje, dok se Jovana "tresla" od uzbuđenja dok je gledala svog drugara Marka.
Gosti ovonedeljne emisije "VB - veliki mozak" bili su Jovanini mama i brat. Od kako je počeo šou organizatori su ugostili roditelje skoro svih ukućana, osim Jovaninih. Pojedini tabloidi su pisali da se porodica odrekla starlete, ali je njena majka rekla da su sve to "budalaštine".
"Moja Jovana nije ušla u Kuću da predstavlja grad i pojedine stanovnike koji kažu da ih ona bruka. Jovana tamo predstavlja sebe i svoju porodicu i mi je u potpunosti podržavamo. Radi šta radi, njena stvar, ja sam pozitivno iznenađena koliko je vredna i navijam za nju".
Nakon odgledanih reportaža u kojima su ih najmiliji samo podsetili "kako je lepo napolju", plazma je ponovo uključena. Ovog puta kako bi im numerolog rekao "kakvi su i kakva ih budućnost očekuje...".
Pojedini stanari su sedeli i slušali, dok su Đorđe i Karlo "poludeli" i sklonili se da ne slušaju "budalaštine i vračare". Manuel je ipak pomno slušao šta govori "teta sa televizije", a za to je imao poseban razlog...
"Znam Manuela od ranije, on je bio kod mene u poseti...", bile su poslednje reči Karlove "gatare" zbog kojih su se ostali između sebe samo pogledali...
Možda najsimpatičnija je bila Radašinova "lepša polovina" zbog koje su pojedini ukućani napali poljoprivrednika iz Ljuptena.
"Razočarao si me brate", rekao je Arsa. "Predstavio si je ne znam kako, a žena skroz normalna".
"Nije loša", rekao je Radašin o svojoj ženi, a onda dodao da on "generalno voli sve žene" i da ne može da bude samo sa jednom...

Коментари