Sta Maju Nikolic ceka posle Farme?

Maju čekaju dva iznenađenja po izlasku iz rijalitija - njen dečko, nemački advokat, najavio je da će je zaprositi, a novinar Sale spremio joj je nove štiklice! Večeras će biti proglašen pobednik rijalitija, a pevačicu čeka šok po izlasku sa Farme - njen dečko će je zaprositi!

Kako MONDO saznaje, nemački advokat Jan Nikolas Štajnflic zaprosiće Maju Nikolić kada bude izašla sa Farme! Pevačici će ovo biti treći brak. Najpre je bila u braku sa jednim crnogorskim muzičarem, a prošle godine razvela se od Vuka Kandića.
Maji je razdvojenost od dečka teško padala tokom meseci na Farmi. Raspitivala se kod ostalih da li bi on mogao da sleti negde u okolini imanja helikopterom za slučaj da odluči da je zaprosi, nije verovala producentima kada je umesto njegovog pisma dobila poruku od majke...
Helikoptera najverovatnije neće biti, ali Maju, osim vereničkog prstena, čeka još jedno iznenađenje! Izbačeni farmer, novinar Sale, obećao je da će pevačicu po izlasku obradovati novim cipelama!
Saša je najavio da će, nakon "afere" zvane sečenje štikli, Maji doneti nove cipele sa štiklicama, kako bi se iskupio za sve prethodne okršaje sa njom.
I veridba, i nove cipele... Iako Niggor i Topalko važe za favorite, ako Maja povrh svega i pobedi na Farmi, od nje neće biti srećnije osobe u sredu! (Mondo)

Коментари