Tanja Jovančević ponovo izbacena, policija u Kuci Velikog brata

Tanja Jovančević po drugi put je izbacena iz kuce Velikog brata * Jovana je dobila tajni zadatak, a ako ga uspešno položi osvojiće luksuzni budžet za sve ukućane * Naredno izbacivanje iz Kuće Velikog Brata biće lažno

Prvi put je izbačena iz Kuće 9. novembra, onda se vratila u šou, na iznenađenje većine ukućana, ali su je oni, udruženim snagama sa gledaocima, ponovo izbacili.
Najmanje glasova publike ove nedelje imali su Dragica, Karlo, Radiša, Mirjana i Tanja. Užičanka Mirjana i Tanja su išle u dvoboj, a ukućani su, većinom glasova (6:4), odlučili da Beograđanku ponovo isprate iz kuće.
"U, je***, al' sam se iznenadila", rekla je Tanja kada je čula ishod glasanja.
Zanimljivo je da je za izbacivanje Tanje glasao i Radiša, koji je prethodnih dana pokazivao simpatije prema Beograđanki, mrsio joj kosu, pevao sa njom u dvorištu...
"Glasam za Tanju, neka bude kako publika hoće", obrazložio je radiša svoju odluku. Negativan glas Tanji dali su i Karlo (očekivano, jer se njih dvoje "ne mirišu" od početka šoua), Danica ("manje mi odgovara kao osoba"), Dragica ("Mirjanu sam upoznala letos u Guči i fino se družimo"), kao i Đorđe i Arsa koji su ocenili da Mirjana ipak zaslužuje da još ostane u kući, jer je tek došla.
Podršku Tanju dali su između ostalih i Manuel i kristina, koja je rekla da bi volela da iz Kuće izađe Mirjana "zbog nekih ličnih stvari" i "stalnih provokacija". Kiki je još jednom pokazala da joj nije svejedno što se Mirjana motala oko njenog Manuela.
"Hrabri uvek izlaze dva puta", rekla je Tanja odmah nakon što je izašla na vrata koja vode u realnost.
Iznenadila se kada je čula da Radiša nije glasao za nju. "Radiša nije!?", začudila se Tanja, a iznenadila se i kada je saznala da su joj glas dali Enis i Jovana, za koju je rekla da se "promenila nabolje".
"Jovana je konačno shvatila da joj nisam neprijatelj i da je ne mrzim", rekla je Tanja.
O Karlu ništa novo...Tanja o njemu nije promenila mišljenje: "Karlo provocira sve ukućane i njega niko ne voli u kući. Možda Kristina zbog sestre i Dragica zato što su isti. Ostali ukućani ga toliko ne podnose i mrze. Prijateljstvo između Karla i Dragice je lažno".

Inače, Jovana je dobila tajni zadatak, a ako ga uspešno položi osvojiće luksuzni budžet za sve ukućane.
Njen zadatak je da ukrade dosije iz kancelarije "VB policije", ali da je niko ne vidi i potom ga sakrije negde u kući. U krađi će imati saučesnika, odnosno pomoćnika, a ona je izabrala Đorđa (a koga drugog!?).
Zadatak joj neće biti nimalo lak, jer u Kući policija. Policajci su Karlo, Dragica, Mirjana i Radiša, a u dvorištu kuće je i pravi policijski auto, sa sve sirenom!

Naredno izbacivanje iz Kuće Velikog Brata biće lažno. Tačnije, jedan ukućanin će biti izbačen iz kuće, potom će uredno dati intervju, što će ostali ukućani gledati uživo i moćiće da čuju svaku reč "izbačenog". A onda mu sledi povratak u kuću.
Mondo

Коментари