Topalko zavodnik lomi ženska srca

Topalko je već je pobedio na Farmi. Proglašen je za najvećeg švalera! Kada se petoro starih farmera u nedelju vratilo na Farmu, saznao je da je Marinu Perazić dečko ostavio zbog njega, a od Big Mame je čuo da je u medijima predstavljen kao najveći švaler na Farmi.

"Ljudi, pa po mene će policija da dođe! Marinu ostavio dečko zbog mene, šta li će da tek da bude sa Majom? Naravno da sam švaler kad sam ovolikog muškarca odveo u krevet", šalio se Topalko dok su ispijali jutarnju kaficu, misleći pritom na Nigora i njihove ludačke scene seksa od pre neko veče.
Topalko se na početku rijaliti-šoua zbližio najpre sa Marinom, potom je delio krevet sa misicom Sandrom Obradović i sa njom razmenjivao poruke u svesci, zatim je sa Majom Nikolić aka Blankom snimao strastvene scene u hit-sapunici "Između ljubavi i mržnje", da bi mu srce potom uzela Maričuj odnosno misica Marijana Grgić.
Ipak, Topalku je srce ustreptalo i kad se pre neko veče "dohvatio" sa Nigorom. Šta su sve njih dvojica radili, teško je i prepričati, Nigor ga je zajašio, a Bebi Dol je imala težak zadatak da fotografiše te scene, jer se Topalko nigde nije video pored kršnog Crnogorca.
"Misliće ljudi da sam peder, pa će da dođu sa motkama", nastavio je Topalko ispovest u ponedeljak ujutro.
Izgleda da je Topalko na Farmi pronašao i "drugog sebe", jer se oduševio kako mu stoji perika koju je dobio uz kostim.
Topalko sa kosom! I njemu je bilo čudno, ali i drago: "Jeb***, izgledam kao Jašar Ahmedovski!", rekao je Topalko dok se gledao u ogledalu, pevušući pesmu svog poznatijeg kolege.
"Pa, i toplije je sa kosom", veselo je uskliknuo, dok su ga Cakana i Maja zadirkivale.
Farmeri-finalisti i nihovi dragi gosti, petoro starih farmera dobro se zabavilo u nedelju uveče uz trubače, ali je Topalko zažalio što produkcija nije pozvala sve učesnike šoua da se vesela družina još jednom vidi i opusti.
Big Mama im je rekla da joj je posle dva, tri dana po izlasku sa Farme bilo žao što nije ostala još malo sa njima. "Gledam vas i kažem sebi: E, baš si mogla još malo...", ispričala im je Svetlana Tanasić.
Usput im je prepričala i događaje od imanja u Barajevu do studija Pinka u Šimanovcima. Mnogi farmeri preživeli su traumu, jer su vozači jurcali od Barajeva do Šimanovca ne bi li izbačeni farmeri stigli na intervju.
"Vozač je jurio 260 na sat! Stigla sam za 22 minuta! A Pile za 26 minuta, on je povraćao u kolima", ispričala je Big Mama.
Dobro je što se Farma završava, jer bi po novom Zakonu o saobraćaju Pink ostao bez vozača. (Mondo)

Коментари