Udala se Ana Mihajlovski, razvodi se Irina

Voditeljski tim VB prolazi kroz ljubavne uspone i padove, piše "Story". Nekadašnja voditeljka, a sada urednica Velikog Brata Ana Mihajlovski udala se nedavno za Mirka Grubina, sa kojim će uskoro dobiti ćerku. Irina i Sava Radović pred razvodom.

Nekada voditeljka VB i Operacije trijumf, a sada urednica rijalitija Ana Mihajlovski (27) udala se u tajnosti za svog dečka Mirka Grubina. Par će početkom sledeće godine dobiti ćerku, a Ana iz prethodne veze sa direktorom produkcije "Emotion" Goranom Stamenkovićem ima dvogodišnju ćerkicu Ivu.
"Tačno je da su se venčali, ali neću otkrivati druge detalje. Svi čekamo kraj januara, kada bi Ana trebalo da se porodi", rekao je za "Story" Mirkov otac Dušan Grubin.
Ana i Marko venčali su se 15. decembra u opštini Zemun.
"Story" piše i da se sadašnja voditeljka i nekadašnji učesnik VB Irina i Sava Radović nalaze pred razvodom. Voditeljka se iselila iz zajedničkog stana, i podneće zahtev za razvod.
"Tačno je da nam je veza u krizi, i da više ne živimo zajedno. Nadam se da ćemo uspeti da prevaziđemo probleme i obnovimo vezu", potvrdio je Radović.
Irina (33) i Sava (34) upoznali su se tokom emitovanja prvog Velikog Brata 2006. godine, i venčali se u avgustu 2007. Par je prošle godine dobio ćerku Iskru. (Mondo)

Коментари