Ukućani Velikog brata izašli u provod?

Mislili su da idu u neki od beogradskih klubova, ali završili su sa gitarom i pivom u dnevnoj sobi. Pošto su pobedili u "Jelen pivo muzičkom kvizu", Arsa, Enis i Danica dobili su glavnu nagradu - izlazak u grad.

Međutim, Veliki Brat ih je opet prešao, pa su umesto izlaska iz Kuće i odlaska u neki od beogradskih klubova dobili izlazak u dnevnu sobu. Za ovu "posebnu" priliku, dnevna soba bila je opremljena barskim stolicama, muzičkim instrumentima, i naravno velikim količinama piva.
Pobednički tim dobio je mogućnost da jedan od "luzerskih" timova povede sa sobom u provod, i odabrali su Karla, Jovanu i Đorđa.
Dok su se oni provodili uz pivo i zvuke gitare i timpana, Manuel, Dragica i Radiša morali su da se zabavljaju u ostatku Kuće. Dragica je odlučila da korisno prekrati vreme, pa je otišla da pere veš, dok su Radiša i Manuel pevali kafanske pesme.
Kada su oni već uveliko ugasili svetla i otišli na spavanje, ukućani koji su dobili izlazak vratili su se iz provoda "pod gasom". Karlo je bio najveseliji i najbučniji, pa je na sav glas prepričavao ostalima doživljaje sa "žurke". Frizeru iz Beograda omakao se i pokoji trač...
"Šta se foliraju Danica i Arsa, kao samo su prijatelji, video sam ih kako se ljube", poverljivo je ispričao Jovani i Đorđu.
"Video sam sve, ujela ga je za usnu", dodao je on.
Večeras publiku, ali i ukućane, očekuje četvrtfinale Velikog Brata puno iznenađenja! Polufinale izbacivanje je u utorak, a u sredu ćemo saznati ko je pobednik trećeg izdanja rijalitija! (Mondo)

Коментари

Анониман каже…
Slabo cita srpski, ali ovo je ok .
Анониман каже…
Sorry for off topic, but 2012 is close, is this really matter?
Анониман каже…
thanks for post.This article translate for me, my friend Marko
greetings from Camp from Thailand