Đuro Palica izbacen sa Farme, povratak "otpisanih"

Viktorija rođendan ipak slavi na Farmi. Iako je praktično odbila da učestvuje u duelu, SMS glasovi publike vratili su je u finale i trku za 100.000 evra.

Poslednja "žrtva" duela i glasova publike je glumac iz Nikšića! U nedelju se na Farmu vraća petoro izbačenih.
Nisu se u duelu proslavili ni Viktorija, koju su za izlazak predložili farmeri, ni Đuro Palica, koji je imao najmanje glasova publike. Bilo je očigledno da rokerka ni ne planira da učestvuje u duelu, pošto nije ni pokušala da se javi da odgovara na pitanja voditelja Ognjena Amidžića, i govorila samo "neću da učestvujem, nisam tu". Međutim, glasovi publike su odlučili da Viktorija ipak ostaje.
Tri meseca su zajedno živeli, svađali se, mučili se sa zadacima i uživali na zabavama, i nakon poslednjeg duela odlučeno je da poslednja slavna ličnost koja na "tradicionalni" način napušta imanje bude Đuro, kojeg su u studiju dočekali sinovi Vojislav i Vukašin.
U nedelju uveče, na Farmu će se vratiti troje izbačenih farmera! Uz njih se vraća Đuro, ali i misica Marijana Grgić, koja je napustila imanje iz zdravstvenih razloga. Glasovi publike vratiće još dve žene i jednog muškarca, ali oni neće biti u trci za nagradu, već će doći samo da bi finalistima "začinili" poslednje dane na Farmi.
"Đe se vraćam?! Ajoj, kuku mene", zaprepastio se Đuro kada je po mećavi stigao do studija, i čuo da će već sutradan ponovo biti na Farmi.
"Svega ima tamo… I filma, i glume, ali to je život. Inače sam protivnik rijalitija, zamišljao sam da će uslovi na Farmi biti surovi, ali ona ima svoju dušu, to je organizam".
Jedan od retkih, možda i jedini, koji ni sa kime nije ušao u konflikt, Đuro smatra da je njegova greška što je bio miroljubiv iako su ga "svi nervirali".
"Možda bih uzeo kintu da sam se stalno svađao! Ljudi vole to da gledaju, ali nama je unutra drugačije. Nisam bio iznenađen glasovima publike, bio sam povučen, nisam osoba za prepucavanje i ne skrećem time pažnju na sebe".
Ostali farmeri su u razgovoru sa Ognjenom otkrili i ko su bile najbolje gazde. Bebi Dol je diplomatski rekla da su svi odradili posao kako je trebalo, Toma, Viktorija i Cakana misle da su bili najbolji na čelu Farme, Marku je najbolja bila Viktorija, a Maji Đura. Jedini koji nijednom nisu gazdovali su Niggor, Topalko i Sandra.
"Meni je drago što nisam bio gazda, nisu ta pravila baš onakva kakvim se čine", rekao je Niggor, a Sandra je konstatovala da je njoj protekla nedelja bila "kao gazdovanje".
"Sve vreme sam govorio – ne daj Bože da mi neko uvali taj posao", rekao je Topalko.
Ognjen je pročitao i "hitno saopštenje" od Zadruge, koje je najpre zabrinulo farmere, ali im je laknulo kada su krenule da pljušte konfete, a Zadruga čestitala zvaničnim finalistima prvog izdanja Farme! Sjajna prilika da publika čuje "Himnu Farme" iz grla i instrumenata prvih finalista!
Veliko finale Farme biće u sredu uveče, kada ćemo saznati ko napušta imanje bogatiji za 100.000 evra!
(Mondo)

Коментари