Viktorija i Djuro Palica duelisti Farme

Farma ulazi u svoju zavrsnicu, ali ce je ipak jos neko napustiti pre samog finala. Ovonedeljni duelisti su, tako, postali - odlukom samih farmera - Viktorija i, prema glasovima televizijskih gledalaca, Djuro Palica. Predstoji im ucenje pred redovni kviz, ali i nada da su dosad stekli dovoljnu naklonost TV publike, ciji su glasovi gotovo uvek bili presudni po pitanju opstanka na Farmi

Srpski selebritiji koji su dva i po meseca svog lagodnog života menjali za brigu o kravama i šetnju u opancima, uskoro se vraćaju u "civilizaciju". Dok to ne učine, očekuje ih još nekoliko zadataka, a jedan od njih je bio "šibicarenje".
Šibice su poslednji put u ovom serijalu "letele" preko stola i to pravo u Viktorijino krilo. Farmeri su, "teška srca" kao i uvek, između Markovih sluga Niggora i Viktorije, izabrali da Niggora pošalju u finale, a Viktoriju u duel jer je ona rekla da bi želela da ode kući.
Viktorijini "saborci" sa poljoprivrednog dobra u blizini Barajeva omogućili su rokerki koja "80 i kusur dana mesi hleb" da u subotu pokaže svoje znanje o stočarstvu i poljoprivredi, a publika je svojim glasovima tu istu "šansu" dala Đuri.
Ipak, Viktorija je iskoristila priliku da Marka optuži za ovu odluku, a on je rekao da "prihvata svu odgovornost jer bi, i da se nije prijavila, imenovao za slugu".
Nezaobilazna su bila objašnjena zašto kome daju šibicu, a najzanimljiviji su bili, naravno, Majin i Bebicin "izgovor".
Bebi je rekla da je za Igora vezuje poseban sentiment, dok je Maja glasala da Viktorija ostane jer je dobra i nimalo osvetoljubiva.
Krajnje napetu atmosferu je prekinula mačka "udarivši" noliko taktova na klavijaturama, na šta su se farmeri nasmejali i malo opustili.
Na kraju je gazda ipak presudio i svoju šibicu dao Viktoriji, a ona se na to nasmejala rekavši da su mu sada šanse veće da dobije opkladu.
"Kladili smo da ako ostanem on meni obezbedi 200 statista za snimanje spota na Tašmajdanu, a ako izađem ja ću njega osvesti u Nju Orleans gde treba da završim svoj novi album".
Dualisti ove nedelje neće ići u izolaciju, već će se za obračun u areni pripremati u spavaćoj sobi iz koje ne smeju da izlaze, sem kada idu tamo gde i car ide pešaka.
Pretposlednja nedelja na Farmi prošla je koliko-toliko mirno... Farmeri su pravili sneška, kojeg je Bebi opisala kao "nekakvo čudovište na kojem se vide sve frustracije ovog sveta", jer su mu farmeri dodali grudi, crvenom bojom nacrtali usne i stavili periku.
Zadaci koje su "seljaci" dobili od Zadruge su ispunjeni, snima se novogodišnja pesma koja je farmere podelila na zabavnjake i narodnjake. Ipak, uspeli su da postignu konsenzus jer je vremena sve manje. (Mondo)

Коментари