Prve svadje u VIP Velikom bratu

Sve je počelo kada je Boki snagatora u šali zamolio za masažu. Kasnije, dok su jeli, nastavili su jedan drugom da upućuju otrovne "strelice".

Boki je priznao da ne ume da kuva, pa neće biti od velike pomoći u kuhinji. Ervin ga je zato uputio na pranje sudova.
"Je l' imamo rukavice, kako ću bez rukavica da ribam", žalio se Boki, a muški ukućani uglavnom su mu se smejali. Ženama je očigledno bilo neprijatno, pa su se trudile da pomognu Makedoncu. Ervin je bio glavni u dobacivanju, pošto mu je Boki rekao da ne dobacuje.
"Ja samo galamim, a ti samo jedeš. Šta radiš sa tom vodom, sve si isprskao kao da se kupaš", uzvratio je snagator, a Boki je pokušao da ga "stavi na ignor".
"Ometaš me, skloni se više, ne pričaj samnom, nisam ja tvoja opsesija! Mladene, molim te, napravi mi sendvič", rekao je voditelj, dok je u rukavicama sunđerom oprezno i sa gađenjem pipko masni tiganj.
Dok su se njih dvojica "peckali", žene u Kući su kafenisale uz cigaretu pored otvorenog prozora, pošto zbog zime nisu izlazile napolje. U razgovoru je prednjačila Ena kao "stara" ukućanka sa savetima i anegdotama, dok se Lepa Lukić prisećala duge karijere, i otkrila ostalima da ne voli da se gleda u ogledalu.

Коментари