Balkan song contest u VIP Velikom bratu

Izreka "Sirotinjo i Bogu si teška" za Bokija "Trinaestku" očito ne važi jer on voli siromašni deo kuće. Lepa, iako joj baš i ne ide koreografija za "Insomniu", naporno vežba za nastup u četvrtak.

Sve je počelo u ponedeljak popodne, kada su Boki i Mladen u dokolici odlučili da Divnu, Ena, Anabelu i Aldena navedu da prekrše pravila i pričaju o brendovima i nominacijama, a onda će se praviti da ih je Veliki Brat kaznio zbog toga.
Mladen je bio zadužen za svoju "ljubljenu" Anabelu i Aldena, a Boki za Enu i Divnu. Cilj su postigli, a kada je razgovor krenuo u željenom im smeru, Veliki Brat ih je prekinuo pozivom u ispovedaonicu.
Nakon razgovora Velikim Bratom, ukućanima saopštavaju da su kažnjeni i da moraju u bedu, ali da sa sobom ne smeju ništa da ponesu, kao ni da se ne smeju da se tuširaju. Svi su bili u šoku.
Ipak, posle kraćeg boravka "iza žice" luksuza, Mladen je ukućane obradovao kolicima punim klope koje su dobili kao nagradu za jedan od prošlonedeljnih zadataka.
Međutim, Boki je odlučio da malo samuje u bedi jer kaže da mu je tamo mnogo prijatnije i da su se najbolje zezali kada su bili u tom delu kuće.
Hoće li ostati i kada mu se pridruže Bora i Era, koji su i prethodne noći spavali u ovom delu, jer ih "ostali izbegavaju zato što smrde na beli luk"!?
"Era i ja smo tamo spavali jer smo jeli belog luka pa svi od nas beže", objasnio je Bora Velikom Bratu.
S druge strane, dok Mladenov odnos sa Bokijem cveta sa Anabelom baš i ne ide najbolje, jer - ko se voli taj se svađa.
Ipak, emocije su splasnule kada su počele probe za prestojeći "Balkan song contest". Ukućani su već savladali tekstove, a u toku je i spremanje koreografija.
Takmičarski duh je u Kući probuđen, svi se hvale kao će oni biti najbolji, ali najviše smeha izazivaju, pored Bokijeve, Lepine i Ervinove koreografije za "Insomniju", Bora i Era dok repuju "Žaklina Trazi Sponzora" grupe Sunshine.
Međutim, Lepa je prvo od Velikog Brata tražila da im umesto "Insomnie" Jelene Karleuše da neku drugu pesmu.
Ona vrišti, mislim lepo peva, ali visoko a ja to ne mogu. Daj nam neku drugu pesmu", tražila je Lepa.
Ipak, zadatak mora da se uspešno odradi pa je Lepa nastavila sa vežbanjem "krajnje zahtevne koreografije".

Коментари