Boki 13: Ero, mali ti je!

Prema onome što je mogla da zaključi ekipa lista "Alo!" koja je provela dan sa ukucanima VB, učesnici nove sezone „Velikog brata“ prilično su se opustili, te je u etru zabeležena prva svađa, ali i veoma neobičan razgovor između Bokija 13 i Ere Ojdanića.

Makedonski transvestit počeo je da proziva folkera, na šta mu je ovaj zapretio svojom „raketom“, kako pevač naziva svoj polni organ.
- Kakva raketa, koja joj je godina proizvodnje - upitao je Boki.
- 1948 - odgovorio mu je Era, na šta mu je Boki rekao da joj je „istekao rok za upotrebu“ a i da nije, bilo bi svejedno jer nema čime da se podiči.
- Nisam ti ja Dobrivoje Topalović - uzvratio mu je Era.
U želji da čujemo šta „optuženi“ muzičar ima da kaže o toj temi, kontaktirali smo s njim i dobili sledeći odgovor:
- Nisam to gledao, a i ne želim da dajem izjave preko telefona - rekao je Topalović.
Nakon zadatka koji su zajedno obavili Boki i Lepa, Anabela je napala svoje saigrače da su varali, što je izazvalo prve ozbiljnije razmirice u kući!
Ostali ukućani nisu želeli da učestvuju u svađama pa je tako Ena mirno prala sudove dok su se drugi uglavnom šetali.

Mladen održava formu
Maneken Mladen Radulović, bivši verenik Seke Aleksić, posle nekoliko dana plandovanja odlučio je da se vrati u formu pa je tako proveo mnogo vremena dižući tegove. Inače, od ukućana samo on i Ervin Katona zasad pokazuju nameru da se ne zapuste i iz kuće izađu s nekoliko kilograma viška.

Ojdanić pre ulaska u kuću znao sve!
Ukućanin VIP Veliki Brat Era Ojdanić svima je pokazao da je ili odličan glumac ili veliki folirant. Naime, nedelju dana pre ulaska u kuću Era je bio na snimanju emisije kod Sandra Markovića na TV „Kopernikus“, gde je ispričao sve šta će se dešavati i koji će mu biti zadaci kada postane jedan od ukućanina VIP VB.
- Era je pričao da sigurno ulazi u kuću, kao i to da je on zadužen da bira ko će biti u siromašnom delu, a ko u bogatom. Čak je naveo i to da će odabrati Bokija za siromašni deo da bi ga on i Bora „malo nategli“ - kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.
Želeći da proverimo informaciju, pozvali smo voditelja i urednika emisije „Prsluk agen“.
- Emisija se emituje večeras, a ja sam je pravio tako da zbunim gledaoce koji neće znati da li je Era napustio kuću zbog moje emisije ili je snimljena ranije - odgovorio nam je Sandro.

Divna puši ko Turčin
Još pri ulasku u kuću, popularna voditeljka Divna Karleuša izjavila je da ne može bez cigareta. Koliko je doslovno mislila može se videti i po tome što veći deo dana provodi u delu blizu spoljnih vrata, te da ju je gotovo nemoguće videti bez cigarete u ruci.
(Izvor: "Alo!")

Коментари