Boki 13 hoće napolje iz Velikog brata!

Boki se plaši jer ga "Švaba gleda kao ludak", a ni ostali nisu oduševljeni njegovim "likom i delom".

Iako je u Kući proveo tek četiri dana, korpulentni "Trinaeska" više ne može da izdrži sa ukućanima koji otvoreno pokazuju netrpeljivost prema njemu.
Makedonac je u sredu otišao u ispovedaonicu, i priznao da bi želeo da izađe iz Kuće. Seriju napada na njega otvorio je snagator Ervin, ni Lepoj nije baš jasno Bokijevo ponašanje, ali kap koja je prelila čašu je Švaba.
"Gleda me kao ludak, plašim se! Hoću napolje", kukao je Boki.
Veliki Brat pokušao je zajedno sa njim da pronađe rešenje, pa se Makedonac nevoljno složio da bi situacija možda bila bolja kada bi se u novim timovima bogatih i siromašnih zamenili Švaba i Ervin.

U međuvremenu su ukućani dobili novi zadatak, od kog im se bukvalno zavrtelo u glavi. Veliki Brat je smislio igru, mešavinu "igara bez granica" i "ćorave bake"!
Po jedan takmičar iz svakog tima morao je da se najpre 45 sekundi vrti na rotirajućoj stolici, a zatim tako dezorijentisan da skakuće kroz male bazene, dođe do stola i uspe da natoči šampanjac, do dve trećine čaše.
Naravno, nije baš bilo dobrovoljaca za ovaj zadatak, pa su kapiteni timova odabrali igrače. Bogataši su poslali Švabu i Boru, a siromasi Mladena i kapitena Aldena.
Prvi su se takmičili bogataši, kojima je zadatak pao očekivano teško. Švaba se zavrteo na stolici, a zatim teturajući kao pijanac jedva uspeo da nabode sto i natoči šampanjac.
(Mondo)

Коментари

Анониман каже…
boki je u svabi video velikog favorita i zato hoce da ga degradira.decko je jako lepo vaspitan,ja sam odusevljena.stvarno je sladak.