Boki Trinaeska i Ana Bebić prvi nominovani

Prve svađe u kući Velikog Brata i prve nominacije, koje su za epilog imale da će se za opstanak boriti Makedonac Boki "Trinaeska" i Ana Bebić, nekadašnja učesnica takmičenja Operacija trijumf.

Princip nominovanja je bio ovakav - novopečeni bogataši i sadašnji siromasi su birali po dvoje između sebe.
Dojučerašnji siromasi, koji uživaju u izobilju hrane, udobnim krevetima i drugim luksuznim stvarima, po četiri negativna glasa dali su Anabeli i Bokiju. Po dva negativna glasa imali su Era, Bora Drljača i Švaba, a Lepa Lukić i Crnogorka Sanja nisu imale nijedan glas.
Pošto su Anabela i Boki imali isti broj glasova, o tome ko će biti prvi nominovan odlučio je kapiten druge ekipe, Alden. On je odlučio da spasi Anabelu.
"Izabraću Bokija. On je takav kakav jeste, ali meni to malo ne prija. Malo je provokativniji nego što to moj ukus može da podnese", rekao je Alden.
Za Anabelu su glasali Švaba ("kvari atmosferu"), Bora Drljača, Era ("neraspoložena je, odvaja se od ekipe") i Lepa Lukić ("osetljiva je, ne uklapa se u igru"). Za Bokija su se odlučili Švaba, Bora Drljača, Sanja i Era ("očekivao sam da će se više zezati, ali iz dana u dan pada mu rejting atmosfere").
Kod dojučerašnjih bogataša nije bilo toliko neizvesnosti. Većina se izjasnila za Anu Bebić.
Sadašnji siromasi su bili mnogo fini u obrazloženjima nominacija, a neki čak nisu ni imali razloge nego su rekli dva imena, pa šta bude.
Ervin, Divna i Alden su rekli da su sa Anom ostvarili najmanje kontakta, dok je Mladen rekao njeno ime, a nije imao razlog.
Manekenka Tamara imala je tri negativna glasa, po dva snagator Ervin, Alden i Mladen, Ena je imala jedan, a za Divnu Karleušu niko nije glasao.

Коментари