Bokiju 13 dozlogrdilo!

Boki 13 kukao u ispovedaonici kako nije mislio da će ponovo završiti sa siromasima * Bogataši, odnosno gospodari, moraće da ispune dnevni zadatak kako bi smanjili broj grešaka u nedeljnom.

Veliki Brat je grofici Anabeli dao novi zadatak za bogataše, "Balkanska gospoda žele u Evropu". Dok siromašni čiste, peru, kuvaju, gospodari će morati da se preruše. Kostim ne smeju da skinu na duže od pet minuta, inače im se "piše" greška, a šest grešaka značiće da nisu uspeli. Ukoliko budu ispunili zadatak, Veliki Brat će im oprostiti deset grešaka u nedeljnom zadatku "Gospodari i sluge".
Dok su se bogataši presvlačili, Boki-Paraskeva otišao je da se žali Velikom Bratu na težinu zadatka, i uopšte boravak u Kući.
"Jako mi je teško u izolaciji, posebno ovih dana kada moramo da glumimo sluge i spremamo za 'veličanstvenima'. Mislio sam da ćemo se ponovo podeliti, a ne da ću ponovo završiti sa siromasima", žalio se "Trinaeska", koji je dobio zadatak sobarice.
Siromašni će morati do kraja nedelje da služe bogataše. Možda im se to neće dopasti, ali jedno je sigurno - Kuća će blistati! (Mondo)

Коментари