Bora Drljaca i Divna Karleusa se posvađali

Samo što su Era i Lepa zakopali ratne sekire, u kući „Velikog Brata“ došlo je do nove svađe! Ovoga puta akteri sukoba bili su Bora i Divna, koja se pre nekoliko dana samovoljno pridružila pripadnicima siromašnog tima.

Do žučne rasprave došlo je u četvrtak ujutru kada se Divna požalila da je Drljača spavaću sobu usmrdeo belim lukom, zbog čega nije mogla da spava cele noći. To je,
naravno, veoma uvredilo Boru, a u njegovu odbranu stao je Era Ojdanić, dok su na Divninoj strani bili Sanja i Boki, koji su na ovaj način samo produbili konflikt sa Erom.
Divna je kasnije Velikom Bratu u ispovedaonici rekla da Bora sve vreme preko Ere provocira ostale ukućane i da su njih dvojica stvorili krug u koji nikoga ne puštaju. Velikom Bratu ispovedala se i Sanja Brnović, koja ne razgovara sa Erom. Rekla je da antipatičnijeg čoveka nije srela, da popularni folker ima mnogo mana, ali da do sada nije uočila nijednu njegovu vrlinu.
S druge strane, nedeljni zadatak u kući „Velikog Brata“ sa bebama još traje, a pored Ere, Lepe, Mladena i Anabele, prinove će uskoro dobiti i ostali ukućani, tako da će pojedini stanari tek osetiti šta su neprospavane noći. Sasvim je sigurno da će to najteže pasti Ervinu i Bokiju, koji su već rekli da su „alergični“ da dečji plač.
(Vicernje novosti)

Коментари