Bora Drljaca i Era Ojdanic provodadžije

Jedna mama (Lepa Lukić) se rasplakala nakon razdvajanja, jedan tata (Mladen) je uzalud govorio Velikom Bratu “ne može tako, jedan dan mi ga date, posle uzimate…”, a onda je počela žurka.

Alden se napio, Boki je igrao, a Era i Bora su provodadžisali…
Žurka u Kući Velikog Brata nije bila interesantna ukućanima toliko zbog alkohola, najpre vodke koja je Aldenu “došla glave”, koliko zbog činjenice da će siromasi dva dana moći da spavaju do mile volje u raskošnim krevetima i tuširaju se “svom toplom vodom ovog sveta”.
Žurka je ipak počela setom pojedinih ukućana, najpre Lepe koja nije mogla da “preboli” ni Sanjino izbacivanje ni razdvajanje sa Milicom. “Rekla sam Velikom Bratu da mi je ovim zadatkom ispunio životnu želju da postanem majka”, tugovala je Lepa, a onda ju je Boki oraspoložio imitacijom nje kad uspavljuje bebu. Komičar Boki je, kada oraspoložio Lepu, počeo da “muva” Ervina.
Neobični, ali opet iskreni drugari su se zabavljali na zvuke “domaće” muzike i toliko puta preslušane “Insomnije”. Prvo je “Trinaeska” tresao haljinicom ispred Ervina, a onda je sa Milanom odigrao fenomenalnu koreografiju na novi hit Jelene Karleuše. Kasnije, kada su mu “Mladen ili Alden” – “mogara” pokidali perle, ali i kada su krenuli taktovi pesme “Aspirin” Seke Aleksić, Boki je prestao da igra.
U međuvremenu se pripiti Alden, kojem je “neko” umesto vode sipao vodku”, pentrao po krevetima u spavaćoj sobi kako bi našao parfem da se namiriše, a Milan se osamio…što je ražalostilo veselog Eru i još veselijeg Boru Drljaču koji je đuskao celo veče.
“Idi malo kod Milana, sedi pored njega”, rekli su u glas Era I Bora manekenki Tamari. “Sam je, tužan je nešto, idi oraspoloži ga, pričaj sa njim”, suptilno su provodadžisali. I, Tamara je otišla kod Milana…
(MONDO)

Коментари