Finale VIP Velikog brata u subotu

VELIKO finale četvrte sezone „VIP Velikog Brata“ održaće se u subotu, a kuću u Košutnjaku će već u petak, u polufinalu, napustiti petoro takmičara.

Za nagradu od 50.000 evra boriće se šestoro finalista, a zasad je neizvesno ko će naslediti prošlogodišnjeg pobednika Mikija Đuričića, jer je razlika u glasovima između nekoliko glavnih favorita veoma mala.

VELIKI Brat je u subotu obradovao ukućane žurkom, a dobra atmosfera i alkohol i ovoga puta učinili su svoje. Da li zbog neuzvraćene ljubavi ili zbog nečeg drugog, tek u piću su najviše preterali Enini udvarači Alden i Milan. Kada je Veliki Brat pustio duetsku pesmu Ace Lukasa i Danijele Vranić „Niko kao ti“, Alden se bacio na kolena pred lepom Novosađankom i počeo da peva, dok su u drugom delu prostorije Mladen i Anabela plesali, čvrsto pripijeni jedno uz drugo. Vrhunac je bio kada su Alden, Milan i Mladen pred zoru, ugrejani od alkohola, odlučili da se rashlade u bazenu. Veliki Brat je tokom žurke pozvao Anabelu u ispovedaonicu, a Boki je iskoristio trenutak da porazgovara s Mladenom.
- Tek kada izađeš iz kuće videćeš ko ti je bio pravi prijatelj, a onda ćeš da mi se izviniš - rekao je Boki, a ovaj mu je odgovorio da sa njim nema nikakav problem, osim kad dira Anabelu. Pevačica je za to vreme u ispovedaonici rekla da joj je lepo sa Mladenom i da se pored njega oseća kao žena.
Mladen i Anabela su tokom dana u spavaćoj sobi razgovarali o Bokiju. Mladen je rekao pevačici kako ga je Boki razočarao, a ona da je zgranuta njegovim ponašanjem i načinom na koji je pogledao kada je zagrlila Mladena. Anabela je ispričala da je
Boki za nju rekao da je licemerna, da jedno priča, drugo radi, a treće prenosi. Maneken je rekao Anabeli da ju je Boki ogovarao i pričao kako ona „navlači“ Mladena na nešto, a ona ga je ubeđivala da to nije istina.
Dok su u nedelju zajedno ležali u krevetu, Anabela je rekla Mladenu da je ljuta na sebe jer je dozvolila da se iskompromituje bez razloga.
- Osećam se poniženo, povređeno i iznevereno - rekla je Anabela. - Dozvolila sam sebi da se pred kamerama tako ponizim i spustim bez potrebe. Treba još samo da se skinem gola i da završim priču. Ide mi se kući, ne želim da budem ovde više nijedan dan. (Mondo)

Коментари