Kuća velikog razvrata!

Kuća „Velikog brata" postala je kuća „velikog razvrata" - Anabela i Mladen ljubili su se u krevetu, Švaba i Boki su pred spavanje udeljivali komplimente jedan drugome, Era je umesto žvake žvakao beli luk da bi se svetio gospodarima, a Tamara, Ena i Divna obrukale su se odgovarajući na pitanja iz opšte kulture, pise Press!

Maneken Mladen Radulović i pevačica Anabela i prethodnu noć proveli su jedno pored drugog. Kad su se svetla u sobi ugasila, njih dvoje su se ljubili! Anabela se kroz šalu požalila na silovanje, a Mladen je rekao da će ona „preživeti sve ako preživi njega".
Istovremeno, u drugom delu kuće, dok se Švaba skidao, Boki 13 ga je pohvalio da ima antičku lepotu. Glumac je pitao Makedonca da li može da legne kod njega.
- Možeš, ali prvo moraš skroz da se skineš - rekao je Boki, i dodao da se on već skinuo.
Švaba se zatim pravdao da ne može da legne pored njega jer se nije izdepilirao.
Era Ojdanić se juče svetio gospodarima tako što je dva čena belog luka žvakao kao žvaku dok ih je služio. Ervin se žalio da ne može da diše i da će povraćati od smrada. Ukućanke su se obrukale odgovarajući na pitanja iz „distrekšen kviza". Na pitanje koliko ima božjih zapovesti, Tamara je odgovorila 12, Divna se jedva setila da je Madrid glavni grad Španije, a Ena je navela da se mladunče jelena zove bambi!
(Izvor: Press)

Коментари