Lepa Lukić i Era Ojdanić: Pljuste uvrede u Velikom bratu!

Da li zbog "negativne energije", što bi rekla Divna Karleuša, koja se oseća u bogataškom delu kuće ili iz ko zna kojih razloga, tek Era i Lepa ne mogu očima da se pogledaju, a ne propuštaju priliku da razmene još neku uvredu.

Tako je bilo i u subotu kasno uveče, posle izbacivanja Ane Bebić. Veliki Brat je ponovo rotirao ekipe, pa su se Era, Lepa, Anabela, Bora Drljača, Crnogorka Sanja, Boki "Trinaeska" i Švaba opet našli "na svome", u siromašnom delu kuće.

Era je razgovarao sa Borom Drljačom u trpezariji, kad je odjednom počela razmena udaraca sa Lepom, koja se već bila spakovala u krevet.

"Ona priča o ostalim koleginicama kao kurvama, stalno priča kako su samo naduvale usne i sise a ne znaju da pevaju. Za Anu Bekutu kaže da je baba koja je naduvala sise, a ona žena i lepo izgleda i lepo peva. Što napada koleginice?", vikao je Era jasno i glasno da bi ga Lepa čula.

Lepa mu je odgovorila da je "kreten", "govno" i da je on najveći kreten na estradi, koji se slikao go za novine. "Imam šta i da pokažem, što se ti nisi slikala gola", rekao joj je Era, na šta mu je Lepa uzvratila: "Imaš ćevap! Poserem ti se posred tog ćevapa!" .

Era joj je odgovorio da "može da se posere negde drugde", onda ju je optužio da je zavisnik o kockanju.

"Ti lažeš narod, bre! Kao 'Lepa je fina, gospođa'...Nisi, nego čim vidi keca i kartu, ona doživi orgazam. Jednom prilikom je jedna ekipa u kojoj je bio i Zoki Kalezić tako odrala da nije imala pare za taksi da se vrati kući nego je stopirala. Ja sve znam", rekao je Era, a Bora Drljača mu je po svom običaju povlađivao.

Era i Bora Drljača, koga je odlazak Ane Bebić tako pogodio da nije mogao da zadrži suze, potom su se bacili u sređivanje siromašnog dela kuće, čudeći se kako su njeni prethodni stanari ostavili takav nered, prljavštinu i đubre iza sebe.

"Od toliko devojaka, ja i ti čistimo!. Pa to je ludnica!", govorio je Bora Drljača.

"E, sirotinjo i Bogu si teška! Sve ove devojke koje su bile pre nas a i ove naše, znaju samo da rašire noge kad treba, da se našminkaju i napirlitaju...A ti i ja, moj Boro, istresamo ćilime. Posle, Era voli da se svađa! Pa, pogledaj ovo! Jebaću im mamicu! Ma, pametni su tvoji sinovi što se ne žene, da ti kažem. Pa, koga da žene, kad nijedna neće da čisti!? Sve je otišlo u k...", pričao je Era dok je tresao ćilime

Dok su Era i Bora Drljača, kao ona dva Mapetovca, čistila i zanovetala, Boki "Trinaeska" je opet slao signale snagatoru Ervinu preko žice.

"Ervine, da idemo posle ovoga ti i ja u jedan šoping! Baš bi bilo idealno", rekao je mu je Boki. Ervin se ponovo branio svojom devojkom, a onda je Boki zavapio u mikrofon: "Marija, pusti ga, molim te u šoping, kupićemo ti cipele".

Veliki Brat se ipak posvetio problemu između Lepe i Ere tako što ih je spojio u novom zadatku - gađanju pitama i pogađanju pojmova koji počinju na slovo "P".

Da li zbog želje da se osveti svom timu što ga je smenio sa vlasti, ili je prosto zaboravio šta mu je Veliki Brat nekoliko puta rekao, tek Era je u takmičenju protiv bogatih Mladena i Aldena promašivao odgovore jedan za drugim.

Poenta igre je bila da ko zna pitanje dotakne svog člana ekipe, zavali mu pitu u lice i onda odgovori na pitanje.

Mladen je lepio Aldena, a Era lepu Lukić. Svi su umirali od smeha, a Lepin komentar je bio: "ću ja malo Eru, on se jedva dočepao da me lepi! Izubija me!".

Jedno od pitanja Velikog Brata na koje Era nije znao da odgovori bilo je "pica", ali je u Erinoj interpretaciji to postalo "kaprićoza". Umesto "pirane" Era je rekao "ajkula", a kad je Veliki Brat pitao kako se zove muški polni organ, Lepa je povikala: "Znam ja" i svi su popadali od smeha. Ipak, Mladen je uzeo bod na tom pitanju.
(Izvor: Mondo)

Коментари