Milan Marić-Švaba pobednik VIP Velikog brata!

Glasovi publike na kraju su presudili da izmedju Anabele Đogani i Milana Marića-Švabe, koji su ostali poslednji ukucani kuce velikog brata, pobedi 28-godisnji glumac iz Beograda. Prethodno su elimisani Era Ojdanić, Ervin Katona, Lepa Lukić, Boki 13

Švaba se glumom, kao naturščik, bavi od srednje škole. Proslavile su ga "Rane" Srđana Dragojevića, nakon čega je snimio niz filmova. Na sebi ima tetovažu kosača - simbola smrti. Knjiga koja je ostavila najjači utisak na njega je "Kada su cvetale tikve". Rekreativno igra fudbal, koji aktivno prati i na omiljenim TV kanalima. Dete je razvedenih roditelja.
Na pitanje zasto je zasluzio da učestvujem u "Velikom Bratu" odgovorio je: - Još uvek sam popularan u javnosti i mislim da me veliki broj ljudi voli.

Pre 12 godina govorio je "šta je bilo, miševi" u kultnom filmu "Rane", a sada Milan Marić može istu prozivku da uputi svim VIP ličnostima u Kući - pobedio je u četvrtom izdanju Velikog Brata sa poznatima!

Četiri nedelje bili su bogati, siromašni, zaljubljeni, posvađani, na ledu... Ovo je bio najgledaniji VIP serijal Velikog Brata ikada.

Kao i prethodne večeri, kada je izletelo petoro finalista, izbacivanja su bila brzinska. Batler koji je svima zagorčavao život, Era Ojdanić, prvi je izbačen u velikom finalu!

Voditelj Maca bukvalno ga je izvukao na "prepad", tako da je pevač stigao samo da par puta vikne "jakna, jakna"!

"Ljubi vas vaš Era", pozdravio je publiku pre nego što se izgrlio sa "ratnikom" Borom, Maci ponudio sve gratis ako se bude ženio kod njega u motelu, a "Tamarici i Sanji" se izvinio za sve gluposti.

Sledeći je ispao Ervin, koji se mirno i tiho pokupio iz Kuće, isto kao što je u njoj i boravio. Rekao je da mu je najviše falila njegova Marija, najteže palo pevanje u zadacima, a sa svima u Kući se lepo složio.

Uz zvuke "Srce je moje violina" ispala je "Miličina mama" Lepa Lukić, koja se izljubila sa svima.

Držala se damski, nije joj bilo teško da bude sluškinja, ali nije htela da otkrije da li će prijateljstvo sa Ojdanićem nastaviti ili ne. Za Bokija, uprkos pitanju "gde spava mlada", Lepa je imala "samo najbolje reči", iako se smejao "kao lud na brašno".

Pevačica koja nikada nije krila da joj je jedna od najvećih patnji činjenica da nema potomstvo otkrila je i jednu od najemotivnijih tajni svoje ličnosti, i boravka u Kući - vezivanje za Milicu.

"Nikada nisam htela da usvojim dete, zbog posla nisam tu po pet meseci, pravo dete me ne bi ni prepoznalo kada bi me videlo nakon toliko vremena", rekla je diva narodne muzike.

Četvrti izbačeni superfinalista bio je makedonski voditelj Boki13, koji je izašao uz pesmu "Slatka mala" JK i burno negodovanje publike, kojoj je njegov stajling očigledno bio previše, a nikakva objašnjenja da je "sve to šoubiznis" nisu pomogla.

"Ovakvo iskustvo nisam mislio da ću ikada doživeti. Publika je možda mogla da vidi ko je stvarno Boki13, bio sam zabavan. Ništa ne bih promenio, ni u Velikom Bratu ni u svom životu. Za mene, ovo je pobeda", rekao je najkontraverzniji ukućanin četvrtog VIP VB. Ipak je, kao i Lepa, rekao da verovatno neće nastaviti druženje sa Erom.

"I on se šminkao, i tražio da od mene pozajmi četkicu za rumenilo i puder", otkrio je Boki.

Što se tiče devojaka, Bebićka "ima dobre noge", Sanja je prelepa, Tamara je "onako", a tu se našla i "Aldenka".

Poslednji finalista koji je ispao bila je Anabela, bivša lepša polovina Funky G, što je značilo da je Švaba pobednik! Anabela se u suzama izljubila sa ćerkama Lunom i Ninom.

U okviru "normalnih" izbacivanja, Kuću su napuštale samo devojke - pevačica Ana Bebić, i manekenke Sanja Brnović i Tamara Simić. Ispred Kuće bili su i finalisti izbačeni u petak, od kojih je maneken Mladen izazvao najviše povika podrške, ali i uvreda od okupljene publike.

U toku finala, nastupe su imale Jelena Karleuša i ukućanima dobro poznata "buji, paji" pesma - "Insomnija", kao i panonska barbika Nataša Bekvalac sa novom pesmom "Dve u meni".

Portret pobednika: Milan Marić - Švaba
Nadimak: Švaba
Datum rođenja: 26.09.1981.
Pol: muški
Horoskopski znak: Vaga
Zanimanje glumac
Obrazovanje: Srednja mašinska škola
Mesto stanovanja: Beograd
Bračno stanje: Neoženjen

Коментари

Анониман каже…
Svaka cast, pobedio je najbolji!:-)