Pesma pomirila ukućane Velikog brata

Pesma pomirila siromahe i produbila jednu vezu... Veliki Brat je ukućane, tradicionalno, probudio muzikom. Ovog puta u pitanju nije bio hit ni jednog od učesnika rijalitija već "makedonska pesma" koje je pravo u srce pogodila Bokija 13.

"Lepa, izlazi da igramo", vikao je tek razbuđeni Makedonac, a onda izvukao Lepu iz kupatila. Siromasi su pevali, igrali, a čak su i Era i Lepa "progovorili".

Kasnije je druženje i dobra atmosfera preneta i na bogataše koji su jutro počeli ljubavnim problemima i ogovaranjem siromaha.
"Kako to da mi nemamo ništa od hrane?", pitao se Ervin. "To su sve ovi kada su se selili potrpali u kese umesto odeće i pojeli".

Kako bi prekinuli bockanje sa one strane ograde, siromasi su ponovo udarili u pesmu - "Insomnia" Jelene Karleuše, "Mito bekrijo", a onda je kraljica narodne muzike otpevala "Čaj za dvoje" nakon čega su ukućani i "sa ove i sa one strane žice" nagradili Lepu nezapamćenim aplauzom.
Za to vreme su se oko šporeta na kojem se krčkao đuveč sa piletinom "motali" Bora i Era i iz sveg glasa pevali "Ako neće, ako neće, nek se ne nameće", a onda je i Boki rešio da oproba svoj talenat. Nakašljao se, zatreptao očima, pogledao preko žice pravo u fotelju na kojoj je sedeo "jedan bogataš" i pustio glas...
"Jedno drugom smo bili sve, prva ljubav, sreća i proleće, sada prošlo je...shvati Ervineeee!".
(Mondo)

Коментари