Pomirili se Lepa Lukic i Era Ojdanic

Posle Erinih uvreda na račun kraljice folk muzike i burne svađe koja je kulminirala njegovom smenom sa mesta kapitena tima, u nedelju su Era i Lepa odlučili da smire strasti.

Pošto su shvatili da razdor između njih ni čemu ne vodi, Anabelini „sirotani“ rešili su da prevaziđu dosadašnje nesuglasice i da se o svemu lepo dogovore.
- Ajde da pravimo šou, da zabavljamo narod i da svako zadrži mišljenje za sebe - rekla je Lepa. - Treba da zakopamo sekire što se tiče provociranja i da radimo ono što je naš posao.
Sa Lepinim predlogom složio se i Era Ojdanić, a onda je „savet“ siromašnih napravio podelu kućnih poslova. Pomirenju je prethodio Anabelin razgovor sa Borom. Ona je zamolila Drljaču da popriča sa Erom i da pokuša da ga malo „smekša“, što je ovaj i učinio. Mada Era u početku nije želeo da čuje za to, na kraju je popustio.
Pošto je Anabelin tim u odlučujućoj borbi izgubio od Aldenove ekipe, oni će celu nedelju provesti u siromašnom delu kuće. Da li će im pomirenje dati više elana za predstojeće borbe i hoće li izboriti pravo da se vrate u luskuzni deo kuće, videćemo narednih dana.
S druge strane, Era je i prethodnih dana nastavio da provocira ukućane, a
na udaru je ponovo bio Boki. Svrgnuti kapiten siromašnih naglas se zapitao da šta je Bokijeva majka pomislila kada ga je rodila: „Da li je mislila da je dobila muško ili žensko dete?“. Međutim, ni Makedonac nije ostao dužan, pa je Eri uzvratio: „Pošalji mi ćerku, pa ćeš saznati“. Era mu je zatim rekao da je feleričan i da se njegova emisija gleda samo u mesnoj zajednici u kojoj živi.
Zanimljivo je da je Alden, koji ne krije svoje simpatije prema Eni, zatražio od nje da ga filmski poljubi, a ona je rekla da će to uraditi kada izađu iz kuće.

SEKA I GAGI
GOSTI emisije „Veliki Brat-Veliki mozak“ biće Seka Aleksić, Nebojša Pajkić, Saša Vidić, Zorica Marković i Gagi Đogani. S obzirom na to da je u kući na pomolu ljubav između Anabele i Mladena, biće vrlo zaniljivo čuti šta o tome misle Mladenova bivša verenica Seka Aleksić i Anabelin bivši suprug Gagi.

ŠVABA VOLI CRNOGORKE
UČESNIK „Velikog Brata“ Milan Marić Švaba, koga publika pamti po ulozi u „Ranama“, već je pobrao simpatije mnogih gledalaca. Njegova sestra Marija ističe da je izuzetno skroman momak i da mu novac nije bio motiv za ulazak u popularni rijaliti šou.
- U kuću „Velikog Brata“ ušao je zbog popularnosti i u nadi da će mu to otvoriti vrata glumačke scene - kaže Marija. - Milan je prirodan, kulturan i vaspitan momak i nikoga prvi ne dira. Poštuje starije i sa njima neće imati nikakvih problema. Mislim da mu jedino nije simpatičan Boki, ali i to će prevazići. Svi ga poistovećuju sa Švabom iz „Rana“, ali je on potpuna suprotnost. Ništa mu nije teško da uradi, čak ni da čisti po kući, jer potičemo iz skromne porodice.
Švabu smo gledali i u seriji „Vratiće se rode“, a nedavno je dobio i malu ulogu u seriji „Žene sa Dedinja“. Milanova sestra ističe da pre ulaska u kuću nije imao devojku, a na pitanje koja je ukućanka njegov tip, Marija kaže:
- Milan voli prirodne, nenametljive i vaspitane devojke, ali nema određeni tip. Mislim da bi mu se svaka od njih dopala. Slab je na Crnogorke, pa me ne bi iznenadilo da se zagleda u Sanju Brnović. Ipak, ne verujem da će mu se desiti ljubav u „Velikom Bratu“, ali, nikad se ne zna.
(Novosti)

Коментари