Posvadjali se Era Ojdanic i Boki

U KUĆI „Velikog Brata“, po ko zna koji put, došlo je do svađe između Bokija i Ere. Sve je počelo kada su Makedonac, Bora i Era u spavaćoj sobi

raspravljali o muzičkim stilovima i o tome ko je popularniji. Drljača je rekao Bokiju da on peva za sve uzraste, a ovaj je odgovorio da ga poštuje i da ne misli da je seljačina kao Era. Dok je Makedonac u spavaćoj sobi ležao na stomaku i mlatarao nogama, Era je, iznerviran njegovim ponašanjem, počeo da viče, rekavši mu da spusti noge. Videvši šta se dešava, Ervin je upitao Divnu da li je u siromašnom taboru stalno bilo tako, a ona je odgovorila da je to trebalo preživeti.
Boki i Era su razmenili sočne uvrede, a rasprava se nastavila i kada su izašli iz spavaće sobe. Era je u jednom trenutku sa varjačom u ruci prišao Bokiju i zapretio da će ga umazati šlagom, a kada je Boki „slučajno“ prineo upaljenu cigaretu Erinoj ruci, ovaj je „eksplodirao“, rekavši da je to nasilje u kući i da će se žaliti Velikom Bratu, što je i učinio. Veliki Brat je pozvao na raport i Bokija, a svađa je nastavljena. Makedonac je Eri u inat pevao „Priđi, priđi, ako smeš„, ne bi li ga još više iznervirao.
- Upoznao si Bokija 13, nemoj da upoznaš pravog Bojana - poručio je Makedonac Eri Ojdaniću.
(Novosti)

Коментари

Анониман каже…
eee,pa zasto su morali da pobede bas Lepa,Boki i Ervin?!licno ja bi da pobede Anabela i Mladen.I svejedno oni su jako sladak i lep par.