Sanja Brnović izbacena iz Velikog brata!

Sanja Brnović iz Prčnja u Crnoj Gori, je drugi ukucanin koji je, ove subote, napustio Kucu Velikog brata VIP. Televizijski gledaoci su za izbacivanje nominovali pored nje jos i Adema Hadžikarića i Enu Popov, ali su ukucani presudili Sanji

Crnogorska lepotica zamerila se staroj muškoj gardi u Kući, pa je najopširniju nominaciju dao Era.
"Kao svoje dete sam je prihvatio i zavoleo, a ona me je uvredila do bola! Rekla mi je da sam matori konj, zato što se priklonila Lepoj", penio je Era u ispovedaonici, a ta izjava koštala je Sanju i Borinih simpatija, pošto je iz istog razloga nominovao. Za njen izlazak glasali su i Anabela, Švaba i Ervin.
Ena je, sa dve nominacije, najviše nervirala Švabu, jer "ne zatvara" o svom bogatom iskustvu tokom prethodnog boravka u Kući. Ipak, odabrao je Sanju "zbog odnosa prema svima", a Ena je negativne glasove dobila od Bokija i Mladena.
Alden je imao tri nominacije, od Tamare zbog pokušaja izbacivanja iz grupe, Divne koja je odlučila da se solidariše sa devojkama, i Lepe "jer mora za nekoga da glasa".
Prethodno je danas došao je i trenutak da se roditelji oproste od svojih beba. Najpre je na redu mlađi roditeljski par. Mladen tvrdi da ne može da se odvoji od deteta i da će bez njega umreti. Anabela se sve vreme pored njega smeje. Na pitanje Velikog Brata šta im je najteže palo u proteklom nedeljnom zadatku, oni se slažu da im je najviše smetalo ustajanje noću.
Kada je došao red da se Lepa i Era oproste od svoje lutke, to je Lepu veoma pogodilo, te se je jedva rastala od Milice jer se, kako otkriva, proteklih dana veoma vezala za nju. "Ovo su bila za mene najteža i najlepša tri dana", otkrila je Lepa Velikom Bratu.

Коментари