Tamara izbacena, ostali FINALISTI Velikog brata

Manekenka iz Bijeljine je četvrta VIP osoba koja se oprašta od nagrade i bivših bogataša i siromaha u Kući.

Nominovani su bili Tamara i Ervin, ukućani su glasali 5:5, pa je publika presudila da četvrti ukućanin koji napušta Kuću bude Tamara.
Ervin i Tamara imali su najmanje SMS glasova, a ostali su odlučili sa kime žele da podele poslednju nedelju u Kući. Međutim, po glasovima ukućana, bilo je izjednačeno!
Za Ervinov izlazak glasali su Alden ("mnogo talasa"), Lepa ("Tamara je više radila po kuhinji"), Anabela ("ide mu se kući"), Bora i Divna po sistemu ženske solidarnosti.
Tamaru su odlučili da izbace Švaba i Mladen bez posebnih razloga, Ena jer je sa Ervinom bliža i oboje su nepušači, Era ("da joj ne propadnu obaveze i poslovi"), Boki ("Ervin me je shvatio na keca i on je moj drug"),
Pre izbacivanja, dvojica najstarijih ukućana dobili su tajni zadatak, da u ispovedaonici pojedu što više "omiljene namirnice" u Kući - belog luka, a zatim izađu i izljube ostale.
"Je l' ovo nosimo ostalima", zbunio se Bora, a Era se oduševio - "jao, hvala od srca, ovo nismo očekivali, nikada neću zaboraviti"! Odmah su navalili, a uz meze su pevali i komentarisali koncept "noga lička, a cipela bečka".
"Jeli smo plećkicu", pohvalio se Bora, a Era je odmah potrčao ka Eni, da joj dune u lice. Krenuo je redom i po ostalima, da ih izljubi u ime uspešnog zadatka, na njihov opšti užas.
"Kako smrdi u ispovedaonici, kao da je tvor bio unutra", šokirala se Anabela po izlasku sa glasanja.
Čak ni "miomirisi" nisu doprineli da "Betmen i Supermen" budu nominovani, već su presudili glasovi publike u trenutku zatvaranja linija. Tamara je imala 45 odsto glasova, a Ervin 55 odsto, što znači da je snagator ostao, a manekenka izbačena. (Mondo)

Коментари