Biljana Sečivanović i Milica Nastić na Farmi?

Tri nova takmičara na Farmi - „zvezda Granda" Biljana Sečivanović, manekenka Milica Nastić i voditelja Vladimir Stanojević?

Atraktivna „zvezda Granda" Biljana Sečivanović, manekenka Milica Nastić i voditelj „Sitija" Vladimir Stanojević trebalo bi večeras da uđu na „Farmu". Kako Press saznaje, čelni ljudi ružičaste televizije krajem prošle nedelje odlučili su da naprave pometnju na VIP imanju u Barajevu i uzburkaju strasti.
Pošto su popularni rijaliti u kratkom roku napustile tri lepotice, Iva Smiljanić, Indi Aradinović i Irena Ibrahimović, producenti će uvesti dve atraktivne devojke i gradskog zavodnika, koji će imati tajne zadatke! Prema rečima sagovornika Pressa, njihov ulazak je planiran oko 22 sata tokom tradicionalne žurke.

- Budući da drugi serijal „Farme" od samog početka emitovanja obara sve rekorde gledanosti, vlasnici Pinka Milica i Željko Mitrović odlučili da održe taj nivo, tako što će ubaciti nove likove i šou učiniti što zanimljivijim. U početku je bilo planirano da Vlada Stanojević uđe sam, međutim pošto su u kratkom roku imanje napustile tri takmičarke, odlučeno je da sa njim uđu i Biljana i Milica - navodi naš sagovornik, i objašnjava kakve će zadatke imati novi VIP seljaci.

- Kao poznati gradski zavodnik, Vlada će morati da osvoji srce neke mlade farmerke, kao što je u prvom serijalu ta uloga pripala Marku Đurovskom. Interesantno je da je popularni „sitijevac" bio u kratkoj romansi sa Milenom Ćeranić, koja je u šou ušla sa dečkom Nemanjom Stevanovićem, pa nije isključeno da će upravo njegov glavni zadatak biti taj da „umeša prste" u njihovu vezu. Bivša mis Beograda Milica Nastić, poznatija po nadimku Majka prirode, svojim zanosnim oblinama svakako neće ostaviti ravnodušnim muški deo ekipe, a njen zadatak će biti da zavede Gagija Đoganija. Biljana Sečivanović, kao jedna od najzgodnijih iz poslednjeg serijala „Zvezde Granda", koja ulazi na predlog Saše Popovića, takođe će imati zadatak da zavede nekog od muškog dela takmičara. Bilja je posle nekoliko dana ubeđivanja pristala da uđe u šou, jer joj je bilo teško da se rastane od trogodišnjeg sina Mateje - zaključuje sagovornik Pressa blizak organizatorima.
(Izvor: Press)

Коментари