Biljana Sečivanović, Milica Nastić i Vladimir Stanojević na Farmi

Umesto Ive, Indi i Irene, dobro i zlo, mesto za kuhinjskim stolom i poljski WC, sa starim VIP seljacima deliće Zvezda Granda Biljana Sečivanović, voditelj Sitija Vladimir Stanojević, kao i "najlepša devojka Beograda" Milica Nastić.

Nova nedelja na Farmi počela je tradicionalno - poslednja izbačena ukućanka Irena je u svom oproštajnom pismu za novog Gazdu izabrala Miloša Bojanića.
Gazdina prva odluka bila je da "kazni" Nemanju (ponajmanje zainteresovan za održavanje imanja) i Zoricu (da se gazdi revanšira za proteklu nedelju kada je ona "vladala" imanjem) i odredio ih za sluge.
"Trudiću se da u vreme 'vladavine' iskustvo prenesem na druge, ali ću uvesti i sistem rada prema kojem će sve da funkcioniše savršeno."
Ipak, tako nije počelo, jer je Zorica zahtevala da Miloš kaže ko mu je to predložio da nju odabere za slugu. Poznati pevač je prvo pokušavao da izbegne odgovor i na kraju je rekao "da je to tražila većina farmera".
Maca i Firči su konstatovali da na Farmi vlada virus gazdovanja i da čim neko postane gazda odmah uvodi red, rad i disciplinu.
Interesantnije od odabira ovonedeljnih potencijalnih duelista pred ispadanje iz rijalitija bilo je iznenađenje Zadruge da veselo društvo uveća za tri člana, ali među njima nije bila i pevačica Vendi koju su VIP seljaci priželjkivali "jer bi raspametila Miloša", kako je to prokomentarsala bivša gazdarica.
Iako se na najpopularnijem imanju u Srbiji "šuškalo" da neko ima tajni zadatak, voditelj Ognjen Amidžić je to sve demantovao.

Коментари